Turhan Gençoğlu'ndan soydaşlarımıza çağrı 

2021.11.06 17:02 - Son Güncellenme: 2021.11.06 17:04
A

Kritik bir hafta.
Heyecan dorukta.
Öyle ki; komşudaki seçimlerin hem soydaşlarımız için büyük önemi var hem de komşumuz olması ve etki alanımızda bulunması nedeniyle ülke yönetimimiz için ciddi değeri var.
Bu nedenle 14 Kasım'da yapılacak Bulgaristan seçimlerini yakından takip ediyoruz.
Gerek Bulgaristan'da yaşayan soydaşlarımız gerek ise ülkemizin çeşitli kentlerinde ikamet eden hemşehrilerimiz de bu seçimi ilgiyle takip ediyor.
Kanaat önderleri de sivil toplum kuruluşları da bu seçimin son derece önemli olduğunu dile getirerek, oy kullanma hakkına sahip olanlara çağrı yapıyor.

Balkan ve Rumeli camiasının sembol isimlerinden olan merhum Mümin Gençoğlu'nun oğlu Turhan Gençoğlu da bu hususta tabiri caizse çizmeleri giymiş durumda.
Ve camiayı bütünleştirip oy kullanmaları için çalışma yürütmekte.
BAL-GÖÇ ve bileşenlerinin onursal başkanı olan Turhan Gençoğlu'nun seçimlere kısa bir süre kala yaptığı çağrı da çok önemli.
Gençoğlu'nun açıklamasından bir bölüm aktaralım:
"Bir oy bir oy anlayışıyla, hepimiz gayret ederek, 14 Kasım seçimlerinde katılımı en yüksek seviyeye taşımalıyız. Bu sayede oradaki kardeşlerimizi eskiden olduğu gibi bu dönem de koalisyonun büyük ortağı olarak yönetime taşıtacak oy çokluğuna ulaştırmalıyız"
Gençoğlu'nun da dediği gibi seçimlerde yüksek katılım önemli olacaktır.
Ayrıca bu seçimde aday olanlar için gerek Bulgaristan'da yaşayan soydaşlarımızın gerekse bir şekilde ülkemizde ikamet eden kardeşlerimizin güvenini boşa çıkarmaması açısından da önemli bir seçim. 
Dolayısıyla oy kullanacak soydaşlarımız sandık başına gidecek ve desteğini gösterecek, aday olan yönetici adayları da kendilerine verilen desteğin kıymetini bilecek.
Bilmeli de.

Sonuç olarak Turhan Gençoğlu'nun oy kullanma çağrısını değerli bulmakla birlikte bir fırsat olarak görmek de mümkün.
Ayrıca seçimlerde aday olanlar için de bir güven tazeleme sınavına işaret etmek de olası.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları