MHP, Hedef 2023 toplantılarını Bursa'dan başlatıyor

2021.08.31 22:50 - Son Güncellenme: 2021.08.31 22:52
A

Süreç kolay değil.
Tüm partiler neredeyse sahaya inmiş durumda.
Seçim normal şartlarda 2023 yılında yapılacak ama 1 yıl öncesine hazırlık yapan partiler az değil.
Hatta yeni kurulan partiler de teşkilatlanmaları ve kongrelerini tamamlamaya çalışıyor. 
AK Partililer seçimin zamanında yapılacağını dile getirse de pandemi ile birlikte ortaya çıkan sıkıntıları en aza indirmek ve halkla bir araya gelmek için sahadalar. 
Cumhur İttifakı ile seçime giren Milliyetçi Hareket Partisi de hem kamuoyu ile paylaştığı programları hem de daha doğal organizasyonlar ile sahada.
MHP Genel Sekreteri ve Bursa siyasetinin önemli ismi İsmet Büyükataman ile İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve ekibi gerek esnaf ziyaretleri gerekse özellikle kırsal kesime dokunan faaliyetleri ile halkla buluşuyor.
Hafta sonu da önemli bir organizasyona hazırlanıyorlar.
Tüm Türkiye'de yapılması planlananan toplantıların ilki Bursa'dan başlıyor.
Devlet Bahçeli'nin talimatıyla en yakın çalışma arkadaşı olan İsmet Büyükataman bu toplantıyla "Güçlü Türkiye, Lider Türkiye, Hedef 2023" toplantılarını Bursa'dan başlatacak.
'Bölge İstişare Toplantılarının ilki olan Bursa ayağına 
Balıkesir, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Yalova ve Çanakkale teşkilatları katılacak.


"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler" Bursa Bölge İstişare toplantısı 5 Eylül Pazar günü saat 13.00'de Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Toplantıya Genel Sekreter İsmet Büyükataman, TBMM Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Milletvekilleri Ahmet Erbaş ile Metin Nurullah Sazak, Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Yücel Bulut, MYK Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, MDK Üyesi Muhammet Tekin, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Bilecik İl Başkanı Muhammet Fatih Yaşar, Bursa İl Başkanı Muhammed Cihangir Kalkancı, Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Yalova İl Başkanı Namık Öz katılacak. 

Dediğimiz gibi neredeyse bütün partiler sahada.
CHP'liler de İYİ Partililer de yeni kurulan partiler de seslerini duyurmaya çalışıyorlar.
Seçimin normal zamanında yapılması yönünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın beyanatları olmasına rağmen kısa bir süre öne çekilmesi hep konuşulan husus.
Dolayısıyla sahada olmak; hem gelecek seçimlere hazırlanmak hem de halkın kararsızlarını ikna etmek açısından önem arz etmekte.
MHP'nin Bursa'da başlayacak toplantısıyla da siyaset sahnesinin daha da ısınacağını öngörmek mümkün.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları