Fatma Zühre Doğan

Fatma Zühre Doğan

26 Şubat - 3 Mart 2024 haftası burçlara genel bakış

2024.02.25 11:34 - Son Güncellenme: 2024.02.25 13:33
A

Haftaya Başak dolunayının enerjisinin azaldığı sürece doğru giderken Ay sabah saatlerinde burç değiştirecek ve Terazi burcuna geçecek iletişim ve ilişkiler konularında dengeyi arayacağımız Ay Perşembe günü sabah erken saatlerine kadar bu burçta seyrine devam edecek. Ay ve Plüto üçgeni duygusal insiyatif alabileceğimizi gösterirken, Perşembe günü ay burç değiştirip Akrep Burcundaki seyrine Cumartesi günü öğleden sonraya kadar devam edecek. Bu süreçte derinleşebilir yeni bilgiler edinebiliriz. Cuma günü sabah saatleri ayın Satürn Güneş ve Merkür açıları iletişim ve otorite figürleriyle ilişkilerde daha iyi akışı gösterirken Cuma akşam saatleri ay Uranüs karşıtlığı duygusal ani tepkilere dikkat. Keskin sirke küpüne zarar. Cumartesi Öğleden sonra ve Pazar günü ay Yay burcunda olacak. Pazar günü öğleden sonra Ay Güneş ve Satürn karesi devrede otorite figürleri ile karşı karşıya gelinebilir lakin olaylara daha ılımlı yaklaşacağımız enerjimizi artacağı yöne kanalize edebiliriz Genel olarak bu hafta nelerle karşılaşabiliriz gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi Salı ve Çarşamba günü ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Perşembe Cuma ve günü öğle saatlerine kadar borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü öğleden sonra ve Pazar günü yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi Salı ve Çarşamba günü çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe Cuma ve günü öğle saatlerine kadar ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cumartesi günü öğleden sonra ve Pazar günü borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi Salı ve Çarşamba günü hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Perşembe Cuma ve günü öğle saatlerine kadar çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü öğleden sonra ve Pazar günü ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi Salı ve Çarşamba günü aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Perşembe Cuma ve günü öğle saatlerine kadar hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Cumartesi günü öğleden sonra ve Pazar günü çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

 Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi Salı ve Çarşamba günü yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Perşembe Cuma ve günü öğle saatlerine kadar aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Cumartesi günü öğleden sonra ve Pazar günü hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi Salı ve Çarşamba günü para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Perşembe ve  Cuma günü yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Cumartesi günü öğleden sonra ve Pazar günü aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi Salı ve Çarşamba günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günü para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Cumartesi günü öğleden sonra ve Pazar günü yakın yerlere seyahatler, kardeşlerle ilgili mevzular, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi Salı ve Çarşamba günü perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Cumartesi günü öğleden sonra ve Pazar günü para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi Salı ve Çarşamba günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günü perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Cumartesi günü öğleden sonra ve Pazar günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi Salı ve Çarşamba günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Cumartesi günü öğleden sonra ve Pazar günü perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi Salı ve Çarşamba günü yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü öğleden sonra ve Pazar günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi Salı ve Çarşamba günü borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe Cuma ve günü öğle saatlerine kadar yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü öğleden sonra ve Pazar günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.
 


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları