Fatma Zühre Doğan

Fatma Zühre Doğan

Bu hafta burçları neler bekliyor?

2024.03.30 16:30 - Son Güncellenme: 2024.03.30 16:30
A

Hafta başında Ay Oğlak burcunun ilk derecelerinde hareket ediyor olacak. Ay Oğlak Burcunda olduğu zamanlarda genelde hedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımız birkaç günlük süreçte, ay ilk açısını Marsla yapacak haftanın ilk günü beklediğimizden daha hareketli olabilir. Ay sonraki açısını Venüs'le yapacak ve Jüpiter'den aldığı olumlu açısı duygusal destek, bilgi paylaşımı konularında oldukça aktif. Çarşamba günü Ay Kova burcunda geçecek ve olaylara daha farklı bakacağımız değişime açık olacağımız Ay Plüto kavuşumu duygusal marjnal değişikliklere işaret ediyor. Perşembe günü Ay Güneş sırasıyla kuzey ay düğümü ve kiron olumlu açısını işlerinizde destek göreceğimize işaret ediyor. Merkür retronun devreye girdiğini bazı işlerimizi iki kez gözden geçirmemizde fayda var. Ay Uranüs açısını da dikkate alırsak anlık kararlara dikkat. Cuma öğlen saatlerinde Ay Balık Burcuna geçecek. Hislerinizi dinlemek, meditasyon ve ibadet için oldukça uygun. Ay Pazar günü Koç Burcuna geçiyor.8 Nisan Yeniayı ve aynı zamanda Güneş Tutulması haftasına doğru giderken hafta oldukça haraketli geçeceğe benziyor. Bu hafta nasıl geçecek ve  burçlara nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi ve Salı günleri Kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta ortası kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Hafta sonu biraz meditasyon zamanı kendinizi dinleyip doğa ile iç içe vakit geçire bilrsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri yurtdışı bağlantılı yüksek eğitim konuları gündeminizdeyken, hafta ortası Kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortası yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir. Hafta sonu kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta ortası borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta ortası ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi ve Salı hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Hafta ortası çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi ve Salı aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Hafta ortası hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Hafta ortası aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Hafta sonu ise hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Hafta ortası yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Hafta sonu ise aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Hafta ortası para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Hafta sonu ise yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Hafta ortası kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Hafta sonu ise para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Hafta ortası perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları