Fatma Zühre Doğan

Fatma Zühre Doğan

Bu hafta burçları neler bekliyor?

2024.03.03 11:21 - Son Güncellenme: 2024.03.03 17:33
A

Haftaya Ay Yay burcunda yolculuğuna devam ediyor. Ay Yay burcunda son açısını Uranüs'le yaptıktan sonra boşlukta devam edecek Ayın boşlukta olması hiç bir şey yapmayacağız anlamına gelmez. Sakin ve akışta kalmakta fayda var. Salı günü Ay Oğlak burcunda ilk açısını Plüto ile yaptıktan sonra akam saatlerine doğru Satürn ile 60 açısı kesinleşecek. Sabah saatlerinde duygusal gerilimlerden uzak durmak gerekiyor. Akşam saatlerinde otorite fügürlerinden destek görebiliriz. Çarşamba günü Ay Güneş, Merkür ve Neptün ile olumlu açıları var önemli görüşmelerinizi bugüne getirebilirsiniz. Perşembe günü Ay burç değiştiriyor ve Kova burcuna geçiyor. Cumartesi gece yarısına kadar Ay Kova burcunda seyrine devam edecek. İnsani değerlerimiz sorgulayacağımız iki günlük süreçte ay ilk açısını Mars ve ardından Venüs ile yapacak. Duygusal motivasyon açısından oldukça olumlu açılar mevcut. Cumartesi gece yarısı Ay burç değiştiriyor ve Balık burcuna geçecek Ay Balık burcunda mistik ve manevi değerlerin daha gündeme gelece güzel bir aya merhaba diyoruz hoş geldin 11 ayın sultanı Ramazan. Pazar günü Balık burcunda yeni Ay Saat 11 de, ayrıca aynı gün Merkür Koç burcuna geçecek bir aylık süreçte zihinsel faaliyetlerimiz de hızlılık söz konusu olabilir. Telaşeden uzak olmakta fayda var. Bu hafta nasıl geçecek burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.
 

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü ay boşlukta sakin ve planlara yoğunlaşmak daha iyi olabilir. Salı ve Çarşamba günleri iş ve kariyer alanında yeni kararlar alabilirsiniz, yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Perşembe Cuma günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.  Cumartesi ve Pazar günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir,
 

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü ay boşlukta sakin ve planlara yoğunlaşmak daha iyi olabilir. Salı ve Çarşamba günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konularda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Perşembe Cuma günleri Cumartesi ve Pazar günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.  
 

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü ay boşlukta sakin ve planlara yoğunlaşmak daha iyi olabilir. Salı ve Çarşamba günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda haberler alabilir, yeni girişimlerde buluna bilirsiniz. Perşembe Cuma günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konularda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri iş ve kariyer alanında yeni kararlar alabilirsiniz.
 

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü ay boşlukta sakin ve planlara yoğunlaşmak daha iyi olabilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Perşembe Cuma günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konularda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.
 

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü ay boşlukta sakin ve planlara yoğunlaşmak daha iyi olabilir. Salı ve Çarşamba günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili konularda yeni oluşumlara girebilirsiniz. Perşembe Cuma günleri ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda yeni fırsatlar yakalaya bilirsiniz. 
 

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü ay boşlukta sakin ve planlara yoğunlaşmak daha iyi olabilir. Salı ve Çarşamba günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Perşembe Cuma günleri çalışma hayatınızın yoğun, verimli ve çözüm odaklı çalışabilir, çalışmalarınızın sonucunu görebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. 
 

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü ay boşlukta sakin ve planlara yoğunlaşmak daha iyi olabilir. Salı ve Çarşamba günleri Aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Perşembe Cuma günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri çalışma hayatınızda çalışacağınız yer, çalışanlar, astlarla ilgili yeni oluşumlar yakalayabilirsiniz.
 

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü ay boşlukta sakin ve planlara yoğunlaşmak daha iyi olabilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın yerlere seyahatler, medya yayıncılık, iletişim konuları gündeme gelebilir. Perşembe Cuma günleri aile, ev, arsa konuları yatırımla ilgili karalar alabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri çocuklarınıza, hobilerinize, eğlenceye vakit ayırabilirsiniz.
 

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü ay boşlukta sakin ve planlara yoğunlaşmak daha iyi olabilir. Salı ve Çarşamba günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe Cuma günleri yakın yerlere seyahatler, medya yayıncılık, iletişim konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri aile, ev, arsa konuları yatırımla ilgili karalar alabilirsiniz.
 

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü ay boşlukta sakin ve planlara yoğunlaşmak daha iyi olabilir. Salı ve Çarşamba günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Perşembe Cuma günleri para ve kazançlarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın yerlere seyahatler, medya yayıncılık, iletişim yeni organizasyonlara katılabilirsiniz


Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günü ay boşlukta sakin ve planlara yoğunlaşmak daha iyi olabilir. Salı ve Çarşamba günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir meditasyon yapabilirsiniz. Perşembe Cuma günleri sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri para ile ilgili konular, değerlerinizle ilgili yani kararlar alabilirsiniz.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi günü ay boşlukta sakin ve planlara yoğunlaşmak daha iyi olabilir. Salı ve Çarşamba günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Perşembe Cuma günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sportif aktivitelere katılabilirsiniz.
 


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları