Fatma Zühre Doğan

Fatma Zühre Doğan

Bu hafta burçları neler bekliyor?

2024.05.05 00:27 - Son Güncellenme: 2024.05.05 00:31
A

Haftanın ilk gününde Ay Koç Burcunda olacak. Daha girişken, gözüpek ve enerjik olacağımız Pazartesi günü Ay ilk olumlu açısını Kuzey ay düğümü sonrası Ay Şiron ve Merkür ile kavuşarak yapacak. Görüşmeler için oldukça uygun, adım atacağınız işlerde çözüm odaklı sonuçlanabileceğini gösteriyor. Salı ve Çarşamba günleri Ay Boğa burcunda hareket ediyor olacak. Sakin, ortamı sindirmeye çalışacağımız iki günlük süreçte Çarşamba günü sabah saatlerinde Boğa yeniayı gerçekleşiyor. Yeniaya ayrıca Stürn eşlik ediyor olacak. Çarşamba günün ilerleyen saatlerinde ay Uranüs Jüpiter ve Netünün olumlu açıları devrede olacak. Hayatımızla ilgili uzun zamandır hayalini kurduğunuz ciddi ani ve büyük karalara adım atılabileceğine işaret ediyor. Perşembe günü sabah saatlerinde ay ikizler burcuna geçiyor ve ilk olumlu açısını Plütonla yapıyor olacak. İş görüşmeleri ve iletişimlerin rahat akacağını gösterirken, günün ilerleyen saatlerinde Ay Mars açısı enerjimizin artacağına işaret ediyor. Cuma günü Ay ilk açısını kuzey ay düğümü ile kavuşumunda, alacağımız kararların önümüzdeki dönemde bizi etkileyebileceğini, Ay zorlu Satürn açısı duygusal baskı altında kalabileceğimizi gösterirken, günün geç saatlerinde Ay Şiron Merkür olumlu açıları devrede olacak ama günün ilerleyen saatlerinde, Ay Neptün karesi hayal kırıklıkları, yanılmalar yaşayabilme ihtimaline karşı dikkatli olmakta fayda var. Cumartesi ve Pazar günleri Ay Yengeç burcuna geçecek. İki günlük süreçte özellikle aile temalarının ön planda olabileceği durumlara işaret ediyor. Cumartesi günü ay ilk açısını Plütonla yaparken ortamda belirsizliklerin olabileceği, Pazar günü ise Ay Mars karesi ağresyon duygusal çatışmalara dikkat etmemiz gerektiğini gösteriyor.

Bu hafta nasıl geçecek burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri para, değerleriniz kazanımlarınız alanını etkiliyor. Perşembe ve Cuma günleri iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. 

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Hafta sonu ise iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı ve Çarşamba günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Hafta sonu ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Perşembe ve Cuma günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu ise  iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hafta sonu ise  yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günü yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularıyla meşgul olabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.  

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi günü para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Salı ve Çarşamba günleri iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Hafta sonu ise hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.  


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları