Fatma Zühre Doğan

Fatma Zühre Doğan

11-17 Mart haftası burçlar bize ne diyor?

2024.03.10 14:47 - Son Güncellenme: 2024.03.10 14:47
A

Pazartesi günü Koç burcunda haftaya giriyoruz. Haftaya cesur, girişimci ve enerjik başlıyoruz. Salı günü de Ay Koç Burcunda olacak ve Ay ilk önce Kuzey ay düğümü ve diğer açısını kiron ile yapacak. İşlerinizde istikrarlı ve aceleden uzak hareket ettiğiniz takdir de oldukça destekleyici olumlu açılar mevcut. Çarşamba günü ay burç değiştiriyor koç burcundan boğa burcuna geçiyor. Perşembe günüde Ay Boğa Burcunda olacak. Biraz daha sakin, ortamı sindirmeye çalışabiliriz. Ay ilk açısını Jüpiter ve öğleden sonra Uranüs ile kavuşacak. Sabah saatler daha sakin, öğle saatlerine doğru daha haraketli olaylar planlarımız haricinde haraketli gelişebilir. Cuma günü ay sabah saatlerinde burç değiştirecek ve Ay ikizler burcuna geçecek. Cumartesi günü de Ayın ikizler burcunda ki yerleşimi iletişim konularının devrede olacağı ve Ay Plüto açısının etkin olacağı fikirlerde yeni oluşumlar stratejileri gündeme gelebileceğini göstermekte. Pazar günü sabah saatlerinde ay İkizler burcundan yengeç burcuna geçecek. Hafta sonu aile temalarının ön planda olacağı huzurlu, sakin bir hafta temennisiyle, haftayı tamamlıyor olacağız. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri iletişim konularının ön planda olacağı sürecin ardından, Pazar günü ise ailenizle birlikte vakit geçirebilir, hanenizde değişimler planlayabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz Cuma ve Cumartesi günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim konularının aktif olduğu Pazar gününe hazır olun.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar Pazartesi ve Salı günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Pazar günü ise para ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Pazar günü ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri iş ve kariyer alanında hareketlenmeler olabilir. Cuma ve Cumartesi günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Pazar günü ise perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma ve Cumartesi günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Pazar günü ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma ve Cumartesi günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Pazar günü ise iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza varsa evcil hayvanlarınıza dikkat etmenizde fayda var. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Pazar günü ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz Çarşamba ve Perşembe günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Pazar günü ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir Cuma ve Cumartesi günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Pazar günü ise çalıştığınız yerde astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri medya, yayıncılık, iletişim konularında gündeminizi meşgul edebilir. Cuma ve Cumartesi günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Pazar günü ise hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları