Yazarlar
Başlangıç beklendiği gibi oldu!
2024.09.07 19:20 - Son Güncellenme: 2024.09.07 19:20Büyük umutlarla ve coşku ile yola koyulduk. İstikametimiz Düzce idi.
Daha sezon başından kendimizi bu ligde misafir görüyoruz. Çünkü bu ligin çok üstünde bir takıma sahibiz. Düzce stadına geldiğimizde çok sayıda Bursalı ile karşılaştık. Aklımdan bu kadar kişi nasıl maça girecek diye düşünmedim desem yalan olur.
Nitekim maç baslamaya yakın giren kişilerden fazlası dışarıda kalınca ortaya iyi bir görüntü çıkmadı. Daha sonrasında giren taraftarlarda tribünü boşalttilar.
İşte 3 Lig şartları dediğimizde daha ilk haftadan kendini gösterdi. Protokol tribünü de farklı değildi. Yani anlayacaginiz rezalet bir baslangic ile başlamak zorunda kaldık. Taraftara gösterilen güvenlik tedbirleri de hiç de hoş görünmedi.
Maça gelince heyecan ve coşkudan çok uzaktı. Sahanın zemini tarlayı animsatiyordu. Durum böyle olunca Bursaspor pas trafiğini yapamadı. İlk yarı boyunca sadece Yiğit Ali'nin attığı şut akıllarda kaldı. İlk yarı sonunda Muhammet penaltıyı alınca, diğer bir usta ayak Bursaspor'u öne geçirdi. İlk devre böyle bitti.
İkinci yarı basladiginda çok farklı bir görüntü yoktu. Ancak Bursaspor'un orta sahası biraz devreye girince, rakip kalede biraz daha fazla görünmeye başladılar. Ahmet İlhan'in attığı ikinci gole şapka çıkartılır.
Gerçekten harika ve akıl dolu gol buna denir
İşte Bursaspor'un farkı burada.
Hangi maç olursa olsun her bölgede devreye girebilecek usta ayaklara sahip bir takım.
Dün yazdığım yazıda ilk maclarin zorluğundan bahsettim. Başlangıçlar önemli diye vurgu yaptım.
Aynen de öyle oldu.
Kolay olmadı.
Rakip direncliydi. Ama tecrubesizliklerine kurban oldular. Her zaman söylerim kaliteli ayakların varsa işin %50 sini halletmissiniz demektir. Bugün de böyle oldu.
Önümüzdeki hafta iç saha maçı var. Bu galibiyet orada taçlandırılır. Tokat maçı kapalı gişe olur. Takımin inancını gördük. Bursa şehri zaten inandı. O zaman daha güçlü sahiplenmeye devam.
Yazarın diğer yazıları
- Antalya kampından bir sürpriz çıkabilir... 07 Ocak 2025 Salı, 23:06
- Yeni dönem planlaması başlıyor... 05 Ocak 2025 Pazar, 21:21
- Başlasın artık ikinci yarı! 02 Ocak 2025 Perşembe, 22:45
- Bursaspor her daim canlı ve heyecanlıdır! 29 Aralık 2024 Pazar, 21:36
- Güzel günlerden daha güzel günlere doğru! 25 Aralık 2024 Çarşamba, 19:50
- Bursaspor'un durumu bilimsel araştırma gerektiriyor 21 Aralık 2024 Cumartesi, 19:50
- Ayrılığın ardından oluşan tablo! 17 Aralık 2024 Salı, 21:45
- Her şey vardı, maalesef futbol yoktu! 14 Aralık 2024 Cumartesi, 19:00
- Bursaspor Bornova'yı 7 (yedi) bitirdi! 08 Aralık 2024 Pazar, 18:47
- Dikkat çeken Bursaspor Vakfı gelişmesi! 06 Aralık 2024 Cuma, 21:05
Yazarlar
- Davut Aydın konuşur mu, konuşmaz mı? Pınar Yeniyiğit
- Dağ yöresi itiraz ediyor ama... Dağlılar ger... Hasan Boztürk
- Patladı! Elif Didem Danacıoğlu
- Antalya kampından bir sürpriz çıkabilir... Çetin Sabırlı
- Bursaspor Yörsan Darüşşafaka'ya can suyu oldu Engin Aksöz
- Biz büyüdük, küçüldü ve kirlendi dünya! Binay Kazan
- Suriye umut ve belirsizlikler denizi Metehan Demir
- 2024'ten kalanlar... Levent Yılmaz
- Ya yerli üretimleri olmasaydı? Emre Özpeynirci
- Restoranlar için bu dönem: Kar zamanı değil ... Ramazan Başan
- Büyükorhan'da kapatılmasıyla gündem olmuştu:... Hasan Yalçın
- Ölünün arkasından konuşuyorum! Ece Sarı
- Kiralanan taşınmazın tahliye sebepleri Av. Emircan Pirinççi
- ''Genç Sanatçılardan Uluslararası Göçmenler ... Kamuran Vatansever