Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

serkanyetismisoglu@bursadabugun.com

Başkan Günay, Acun Ilıcalı ile neler konuştu?

2023.07.10 00:58 - Son Güncellenme: 2023.07.10 01:21
A

Sütaş Timsah Park'ta depremzedelere yardım amacıyla Atakaş Hatayspor ile Hull City arasında oynanan dostluk maçında Bursaspor adına önemli temaslar gerçekleşti.

Karşılaşmayı İngiliz kulübünün sahibi Acun Ilıcalı ile Protokol Tribünü'nde maçı birlikte izleyen Bursaspor Başkanı Recep Günay'ın yanı sıra ünlü televizyoncunun yakın dostları ve Bursa'nın tanınmış iş insanları Şenol Şankaya, Özer Matlı ve Ömer Kızıl da vardı.

Karşılaşma sonrasında Başkan Günay, Bursaspor yönetim kurulu odasında Acun Ilıcalı ile bir süre özel olarak görüştü.

Hafta içinde Hull City'nin İstanbul'da düzenlediği medya buluşmasında, "Bursaspor'un benim gönlümde ayrı bir yeri var. Camiası ve taraftarı çok güçlü şampiyon bir kulüp" diyen ünlü televizyoncu Ilıcalı'nın, yeşil-beyazlı camiaya olan sempatisi herkesin malumu...

PROJELERİNİ ANLATTI

Başkan Günay'ın, Acun Ilıcalı'ya Bursaspor'la ilgili projelerini anlattığını öğrendim.

Günay, Bursaspor'la ilgili bazı bilgileri verdikten sonra piyango düzenleme projesinden tutun da, gelir getirici bazı planlarını Ilıcalı'ya aktarmış.

OLUMLU GÖRÜŞME

Tv8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın da Süper Lig'in 5.şampiyonu Bursaspor'un içinde bulunduğu duruma üzüldüğünü belirterek, yeşil-beyazlı kulübün projelerine elinden geldiği kadar destek vermek istediği bilgisine ulaştım.

Samimi bir ortamda geçen görüşmeden Başkan Recep Günay'ın olumlu izlenimlerle ayrıldığı haberi geldi.

Görüşmeye, Ilıcalı'nın yakın dostları Şenol Şankaya ve Özer Matlı'nın da katılarak, fikir alışverişinde bulunduğunu da vurgulamak isterim.

ADI YAZILI FORMA HEDİYE EDİLDİ

Ayrıca toplantının sonunda  Başkan Günay ve Bursasporlu yöneticiler, Acun Ilıcalı'ya üzerinde adı yazılı olan 16 numaralı bir Bursaspor forması hediye ettiler.

DÜNYA MARKASIYLA İLİŞKİLER ÖNEMLİ

Britanya'da 2 kulüp sahibi olan, televizyon dünyasından spora ve daha birçok alana kadar dünya çapında önemli bir marka haline gelen Acun Ilıcalı ile ilişkileri güçlendirmek çok önemli...

Biz gençliğimizde stadyumlarda muhabirlik yaparken, Acun da takım muhabiri olarak sahalarda görev yapardı, her zaman yardımsever ve samimiydi.

O BİR GÖNÜL ADAMI

Geldiği yeri unutmayan ve iş anlamında büyüdükçe daha da alçak gönüllü olan Ilıcalı, depremzedeler için yapılan yardım kampanyalarına verdiği desteği hepimiz çok iyi biliyoruz

İşte, Timsah Arena'da Hatay'a ve tüm deprem bölgesine verdiği destek de ortada...

Kendisini bir meslektaşı olarak yürekten alkışlıyorum.  

İnanıyorum ki;

Para puldan daha çok bir "gönül adamı" olarak tanıdığımız Acun Ilıcalı, aklına yatan yeşil-beyaz projelere de destek verecektir.

 


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları