Birand, Suriye ile savaşa gireceğiz iddialarını yorumladı

Birand, Suriye ile savaşa gireceğiz iddialarını yorumladı

Türkiye ile Suriye arasındaki olası savaş ihtimali Mehmet Ali Birand'ın da gündemindeydi. Birad, savaş iddiaları için endişeye gerek olmadığını söyledi.

2012.06.26 12:14 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Birand, Suriye ile savaşa gireceğiz iddialarını yorumladı

Kanal D'nin başarılı anchormeni Mehmet Ali Birand, Türkiye'nin jet uçağının uluslararası karasularda Suriye tarafından düşürülmesiyle başlayan krizi yorumladı. İzleyicilerden kendisine bundan sonraki süreçle ilgili ne olacak türünde sorular geldiğini kaydeden Birand 'Savaştan korkmaya gerek yok ' dedi.

HEYECANLANACAK BİR ŞEY YOK

Türkiye ile Suriye arasında bir savaş ihtimalinin bulunmadığını kaydeden Birand ' Kriz büyüyor ama e maillerle bana soruyorsunuz 'Bundan sonra ne olur? 'diye. Size bir tek şunu söyleyeyim. Bugün artık Türkiye ile Suriye arasında bir savaştan korkmaya gerek yok. Öyle bir şey yok. Bundan sonra artık Türkiye artık neler beklediğini ortaya koyacak. Diplomatik çabalar gündeme gelecek. Uluslararası kamuoyunu ikna etmek, inandırıcı adımlar atmak gelecek. Onun için heyecanlanacak bir şey yok. ' dedi. 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2012.06.26 12:14 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A