Kayıp emekli öğretmenden acı haber: Günler süren arama denizde sonuçlandı
Giresun'un Bulancak ilçesinde birkaç gündür kayıp olarak aranan 72 yaşındaki emekli öğretmen Murat Durmuş'tan acı haber geldi. Çarşamba sabahı evinden ayrıldıktan sonra kendisine ulaşılamayan Durmuş'un cansız bedeni denizde bulundu.
2026.06.05 11:47 - Son Güncellenme: 2026.06.05 11:47 - Güncel - İHA
Yakınlarının günlerdir haber alamadığı Durmuş için başlatılan arama çalışmaları, sahil hattı ve çevre bölgelerde yoğunlaştırılmıştı. Yapılan aramalar, ilçede endişeli bir bekleyişe neden olmuştu.
Aracı Sahilde Terk Edilmiş Halde Bulundu
Edinilen bilgilere göre Murat Durmuş, Çarşamba günü sabah saatlerinde yakınlarına sanayiye gideceğini söyleyerek evinden ayrıldı. Ancak kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine güvenlik güçleri geniş çaplı arama çalışması başlattı.
Aramalar sırasında Durmuş'a ait otomobil, Bulancak ilçesi eski cezaevi mevkiindeki sahil kesiminde bulundu. Kapıları açık ve anahtarı üzerinde bırakılmış halde tespit edilen araç, ekiplerin çalışmalarını sahil hattına yoğunlaştırmasına neden oldu.
Sahil Hattında Yapılan Aramada Acı Sonuç
Arama çalışmalarının sürdüğü süreçte, Bulancak sahilinde denizde bir erkek cesedine ulaşıldı. Bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edilerek alan kontrol altına alındı.
Yapılan kimlik tespitinde, denizde bulunan kişinin kayıp emekli öğretmen Murat Durmuş olduğu belirlendi. Böylece günlerdir süren arama çalışmaları trajik bir şekilde sonuçlanmış oldu.
Cenaze Morga Kaldırıldı, Soruşturma Başlatıldı
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Murat Durmuş'un cenazesi Bulancak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli sürecin devam ettiği öğrenildi.
Güvenlik güçleri, olayın nasıl gerçekleştiğine ilişkin tüm ihtimalleri değerlendirirken, bölgede yapılan incelemelerin sürdüğü bildirildi.