Fatma Zühre Doğan

Fatma Zühre Doğan

Bu hafta burçları neler bekliyor?

2024.05.26 12:30 - Son Güncellenme: 2024.05.26 12:30
A

Haftanın ilk gününde Ay Oğlak burcunda Merkür olumlu açısı ile haftaya kararlı organize sağlam adımlarla başlıyoruz. Salı günü Ay Kova burcunda ve ilk açısını Plüto ile yapıyor. Girişimde bulunacağımız işlerde kendimizi kabul ettirme ve karşı tarafı kabule geçeceğimiz günün ilk saatleri sonrası, Ay Jüpiter ve Güneş olumlu açıları gün içerisinde şans ve fırsatların devrede olacağı ve destek göreceğimizi ifade ediyor. Çarşamba günüde ay kova burcundaki yolculuğuna devam ediyor olacak, Sabah saatlerinde ay boşlukta olacak başladığımız işlerde yönümüzü bulmakta zorlanabiliriz Ay Merkür zorlu açısı iletişimde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Günün ilerleyen saatlerinde ay şiron ve Mars olumlu açısının devrede olacağı zaman zarfında yardımlaşma ve eyleme geçmede destek görebileceğimizi gösteriyor. Ay Uranüs zorlu açısı ani ve beklenmedik olaylara ve sakarlıklara karşı dikkat. Perşembe günü Ay Balık burcunda ilk açısını Jüpiter ardından Venüs ve Güneş ile yapacak. Girişim de bulacağımız işlerde ısrar, abartı ve baskıdan uzak kalmakta fayda var. İstediğimiz sonuçları almakta zorlanabiliriz. Cuma günü Ay Balık burcunda yolculuğuna devam ediyor olacak. Ay Stürn kavuşumunun ettin olduğu saatlerde baskı kısıtlanmış hissedebiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Merkür Uranüs olumlu açıları sürpriz görüşmeler ve ani kararlar alınabilir. Cumartesi günü Ay Neptün kavuşumu maneviyatımızın artacağı, günün ilk saatlerinde yardımlaşma konularında sosyal organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Gün ortasında Ay Jüpiter ve Venüs olumlu açısı estetik değerler eğitim iletişim alışverişle değerlendirebilirsiniz. Pazar günü Koç Burcunda yolculuğuna devam eden Ay Güneş Venüs kavuşumunun etkili olduğu olumlu açısı romantik ilişkiler, istişareler için uygun. Ay Kuzey Ay düğümü kavuşumu bu dönemde alınan kararların uzun süreli kadersel olabileceğini ayrıca işaret etmekte. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı ve Çarşamba günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Hafta sonu ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Perşembe ve Cuma günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu ise  iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hafta sonu ise yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularıyla meşgul olabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri  ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularıyla meşgul olabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Hafta sonu ise hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü günleri kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri para, değerleriniz kazanımlarınız alanını etkiliyor. Perşembe ve Cuma günleri iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günü dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Hafta sonu ise Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.  Perşembe ve Cuma günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları