Seçkin Onur Şirketler Grubu Bursaspor'u ziyaret etti

Seçkin Onur Şirketler Grubu Bursaspor'u ziyaret etti

Seçkin Onur Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyeleri, Özlüce Tesislerinde Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2016.02.16 18:32 - Son Güncellenme: 2016.02.17 09:29 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Seçkin Onur Şirketler Grubu Bursaspor'u ziyaret etti

Başkan Ali Ay, ziyaretten duyduğu mutluluğu dilek getirdiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı;   "Sizlerden ricamız, çevrenize arkadaşlarınıza iletirseniz localarımızı biran evvel satabilmemiz. Yalnız başınıza almanıza da gerek yok 3-5 kişi toplanıp alınabilir. Çok güzel bir stadyumumuz oldu. Tribün isimleri ile ilgili Belediye Başkanımız Recep Altepe ve BTSO Başkanımız İbrahim Burkay ile de konuştuk. Şuanda tamam loca alacağım diyen 8-10 firmamız var. Onlar başlarsa arkası gelecek. Ziyaretlerinizden dolayı bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum."  

Seçkin Onur Şirketler Grubu Başanı Aytuğ Onur ise yaptığı konuşmada,  "Hayırlı, uğurlu olsun. Bursaspor , Bursa'nın en büyük markası. Onun daha yukarılara çıkması için hepimiz ne gerekiyorsa, karınca kararınca yapmaya çalışacağız" dedi.  

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.02.16 18:32 - Son Güncellenme: 2016.02.17 09:29 - HABER MERKEZİ
A