Levent Yılmaz: Enflasyonun altında kalacağı bir döneme başlamış bulunuyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, mal ve hizmetlere uygulanan Katma Değer Vergilerinde artışa gidildi. Bursada Bugün köşe yazarı Levent Yılmaz konuk olduğu canlı yayında yapılan vergi artışlarına değindi, Yılmaz, "Enflasyonun altında kalacağı bir döneme başlamış bulunuyoruz. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamalarından sonra vergi artışlarına baktığımzda kabaca bu gerçeklemiş oluyor" dedi.
2023.07.07 10:12 - Son Güncellenme: 2023.07.07 10:32 - Ekonomi - ZEYNEP ÇELİK

İLGİLİ VİDEO
Levent Yılmaz: Enflasyonun altında kalacağı bir döneme başlamış bulunuyoruz
HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN
Katma Değer Vergisi artırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre mal ve hizmetlere uygulanan yüzde 18 Katma Değer Vergisi yüzde 20'ye yükseltildi.
Bursada Bugün köşe yazarı Levent Yılmaz konuk olduğu canlı yayında yapılan vergi artışları hakkında konuştı.
Yılmaz, "Enflasyonun altında kalacağı bir döneme başlamış bulunuyoruz. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamalarından sonra vergi artışlarına baktığımzda kabaca bu gerçeklemiş oluyor. Yapılan vergi artışarın enflasyon etkisi var" dedi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:46
-
05:11
-
01:51
-
01:01
-
01:22
En Çok Okunanlar
- Bursa'da benzinle sobayı harlamak isterken...
- Bahçeli'nin sağlık durumu nasıl? İşte son...
- NASA'dan korkutan açıklama: Çarpma...
- Yakıt aldıktan hemen sonra tutuşan...
- Narin Güran cinayetinde 31 kişi için yeni...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Santorini artık depremi bekliyor:...
- Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü...
- Bursa'da 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan...
- 3 bin 500 yıl öncesine ait firavun mezarı...
- Emekliler dikkat! Bankaların promosyon...
- Trump'tan şaşırtan Ukrayna çıkışı!
- Şampiyonlar Ligi'nde 4 takım tur atladı
- Kerem Aktürkoğlu, gol orucunu Şampiyonlar...
- Tartıştığı eski eşini bıçakla öldürdü