Galatasaray'da Kaan Ayhan'a dengeleri şaşırtan zam
AZ Alkmaar maçında gördüğü kırmızı kartla çözülmeye neden olan ve geçen sene de Sparta Prag karşılaşmasında atılan Kaan Ayhan'ın bir sene içinde iki kere benzer hatalar yapması tepki topladı.
2025.02.15 08:49 - Son Güncellenme: 2025.02.15 08:49 - Spor - MİLLİYET
Hollanda deplasmanında, Torreira'nın yokluğunda orta alanda görev yapan ve ağır kalan Kaan'ın ikinci yarının başında beke geçmesiyle beraber aynı sorunu yaşaması pahalıya patladı. Performansının yanı sıra kritik maçlarda atılmasıyla hedef haline gelen 30 yaşındaki futbolcunun kısa süre önce beklediğinin çok üzerinde zam alması ise dikkat çekti.
Yerli futbolculara zam konusunun gündeme gelmesiyle beraber 30 yaşındaki futbolcunun ücretinde de ciddi artışa gidildi. Buna göre yıllık 800 bin euroya oynayan Kaan, yapılan iyileştirmeyle ücretinin 1.2 milyon euroya çıkmasını beklerken, maaşının 1.5 milyon euroya çıkarılmasına şaşırdığı ortaya çıktı.
Galatasaray'da yerli futbolculara zam meselesinde de sürecin iyi yönetilemediği eleştirileri başladı. Yunus ve Abdülkerim'in performanslarındaki dalgalanmalar da buna örnek gösterildi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:40
-
00:13
-
00:39
-
02:14
-
01:37
En Çok Okunanlar
- Sürücülerin dikkatine! Orta şeritten...
- Bursa'da bir bölgede daha kentsel dönüşüm...
- Bursa'da 6 okul yıkılıyor!
- Meteoroloji'den Bursa'ya yeni uyarı! Tüm...
- Bursa'da da fabrikası olan dev markadan...
- Bakan Şimşek'ten milyonları ilgilendiren...
- Cesedi bulunan kadın ünlü sanatçının...
- Bursa'da Dikkaldırım dönüşüyor: Stadyum...
- ATM'lerde yeni kriz! Bankalar çözüm bulamıyor
- Bursa'da telaş başladı! Haftada bir gün...
- Bursa'da AKSA Doğalgaz dönemi başlıyor!
- Dilenmek için araçla Bursa'ya gelmişler!...
- Çay yerine gıda boyası içiriyorlar!
- 'Bahçeli entübe edildi' iddiasına, MHP'den...
- Bakan Tekin'den Bursa'da dikkat çeken...