Bursa'daki çiftlik evinde alacak verecek kavgası kanlı bitti!
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir çiftlik evinde yaşanan alacak verecek tartışması silahlı saldırıya dönüştü. Olayda bir kişi iki bacağından vurularak yaralanırken, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheli olay yerinden kaçtı.
2026.08.24 09:25 - Son Güncellenme: 2026.08.24 09:32 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN
Olay, Orhangazi Muradiye Mahallesi'nde bulunan bir çiftlik evinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, aralarında alacak verecek meselesi bulunan A.R.B. (52) ile M.S. (55) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine A.R.B.'nin yanında bulunan silahla M.S.'ye 3 el ateş ettiği iddia edildi.
Kurşunların iki bacağına isabet etmesi sonucu yaralanan M.S., olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

M.S.'nin hastanede tedavisi sürerken, silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen A.R.B. olay yerinden kaçtı.
Polis ekipleri, firari şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

