Bursa'da zabıtanın gündemi esenlik, sağlık ve huzur
Bursa'da halkın esenlik, sağlık ve huzurunun sağlanması için 17 ilçede yoğun bir mesai harcayan Zabıta Müdürleri, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'nın ev sahipliğine yapılan 'Aylık Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı' bir araya geldi.
2023.07.19 14:53 - Son Güncellenme: 2023.07.19 14:54 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda, zabıta hizmetleri kapsamına giren sahillerdeki işgaller, hurdacılar, seyyar satıcılar, usulsüz çadırlar, işgaliye karşılığı verilen yerler, başıboş hayvanlar, hurda araçlar ile şehir içi tır, kamyon, karavan parklanmaları gibi konular ele aldı.
Zabıtaların görev ve sorumluluklarının aynı olduğunu ve yerel kolluk kuvveti olduklarını hatırlatan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Sadık Kibar, "Halkın esenliği, huzuru ve sağlığı için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Sahadaki olumsuzluklarla mücadele ediyoruz. Bu sebeple sorumluluklarımız, hedeflerimiz, amaçlarımız aynı. Birlik, beraberlik içinde görevlerimizde nasıl başarılı olabiliriz? Şehrimize nasıl katkı sunabiliriz? Vatandaşlarımızın huzurunu nasıl sağlayabiliriz? Bizim amacımız, önceliğimiz her zaman bunlar oldu. Dolayısıyla görevlerimiz ve sorumluluklarımız yoğun. Bizler de karşılıklı olarak bir araya gelip, ilçe zabıta teşkilatlarımızla koordinasyonu sağlıyoruz. Belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü görevi gören zabıta teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından 17 ilçe zabıta müdürlükleri, hizmet sunarken yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:14
-
12:15
-
00:47
-
02:00
-
01:43
En Çok Okunanlar
- Kar yağışı geri dönüyor: Bursa için yeni...
- Ege Denizi'nde 5.1 büyüklüğünde korkutan...
- Bursa'da sır ölüm! Genç adam dükkanda ölü...
- Başkan Çelik'ten Muşspor maçı sonrası flaş...
- Emekliye önemli bir yan gelir!
- Hurda teklifi TBMM'de! İşte ÖTV...
- Türk futbolunda ortalık karıştı! Adana...
- Bursa'da voleybola yoğun ilgi!
- Kuzey Makedonya'da boykot başarılı oldu
- Bursalılar dikkat! O bölgede trafikte...
- Eski milli kaleci mekanı birbirine kattı!
- Uludağ değil, Orhangazi!
- Bursaspor Muş'tan 1 puanla dönüyor!
- Ege Denizi sallanmaya devam ediyor!
- Trafik kazasında hayatını kaybetmişti!...