Avustralya'da bir öğrencinin yanında bulunan obje yüzünden hayatı karardı

Avustralya'da bir öğrencinin yanında bulunan obje yüzünden hayatı karardı

Avustralyalı model ve hukuk öğrencisi Sarah Button, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki havaalanında, ölen erkek arkadaşının külleri ile doldurulmuş cinsel ilişki objesiyle yakalandığı için gündeme gelmişti. Button bu kez de okuduğu fakülteden kovuldu.

2023.03.27 10:18 - Son Güncellenme: 2023.03.27 10:19 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Avustralya'da bir öğrencinin yanında bulunan obje yüzünden hayatı karardı

Sarah Button isimli hukuk öğrencisi kısa süre önce internette cinsel içerikli görüntüler satarak para kazanmaya başladı. Sarah'ın öğrenci olduğu hukuk fakültesinin yetkilileri, Sarah'ın cinsel içerikli görüntülerini görünce okuldan attı.

KENDİSİNE HAKSIZLIK YAPILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR

Okuduğu üniversitenin ismini açıklamayan Sarah, okulun bu şekilde davranarak kendisine büyük haksızlık yaptığını söyledi.

ÇEVRESİNDEN BÜYÜK TEPKİ GÖRDÜ

Ailesinde üniversiteye giden tek kişi olan Sarah, okuldan atıldıktan sonra ailesi ve çevresinden büyük tepki gördü. Sarah, şu an okula geri döneceği günleri dört gözle bekliyor.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2023.03.27 10:18 - Son Güncellenme: 2023.03.27 10:19 - HABER MERKEZİ
A