AK Parti Bursa'da 'Nöbetçi Milletvekili' programı! Her hafta bir milletvekili vatandaşlarla buluşuyor...

AK Parti Bursa'da 'Nöbetçi Milletvekili' programı! Her hafta bir milletvekili vatandaşlarla buluşuyor...

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından her pazartesi düzenlenen 'Nöbetçi Milletvekili' programı kapsamında bu hafta AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, vatandaşlarla bir araya geldi.

2026.10.19 16:31 - Son Güncellenme: 2026.10.19 16:31 - Bursa Bölge - MERVE DENİZ EKİCİ
A
AK Parti Bursa'da 'Nöbetçi Milletvekili' programı! Her hafta bir milletvekili vatandaşlarla buluşuyor...

MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan tarafından her pazartesi gerçekleştirilen 'Nöbetçi Milletvekili' programı kapsamında, Bursa milletvekilleri vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Programın bu haftaki konuğu AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman oldu.

İl başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelen Salman, program kapsamında hemşehrilerinin talep ve beklentilerini dinledi.

"BURSA'MIZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Program kapsamında Bursada Bugün'e açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, milletvekillerinin haftalık çalışma programına ilişkin bilgi verdi. Salman, "Bugün il başkanlığımızda hemşehrilerimizle ve vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Her hafta milletvekili arkadaşlarımız il başkanlığımızda nöbet tutuyor. Pazartesi günleri vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri Türkiye Büyük Millet Meclisindeki çalışmalarımıza katılıyoruz. Genel kurul çalışmalarının ardından cuma, cumartesi ve pazar günleri düğün, dernek ve çeşitli organizasyonlara katılım sağlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Bursa'mız ve ülkemiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2026.10.19 16:31 - Son Güncellenme: 2026.10.19 16:31 - MERVE DENİZ EKİCİ
A