Zümrütevler Mahalle Konağı hizmete girdi

Zümrütevler Mahalle Konağı hizmete girdi

Yıldırım'ın bir çok mahallesinde bulunan mahalle konaklarına bir yenisini daha ekleyen Yıldırım Belediyesi, Zümrütevler Mahallesi'ndeki mahalle konağını hizmete açtı.

2013.04.07 18:38 - Son Güncellenme: 2013.04.07 18:38 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Zümrütevler Mahalle Konağı hizmete girdi


Zümrütevler Mahalle Konağı açılışına başta Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin olmak üzere, Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu Bursa İl Müdürü Mükremin İspirli, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Dç. Dr. Sıdık Ekici, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.


Tören, Yıldırım Belediyesi Mehter Takımı ile Erguvan Halk Dansları'nın gösterisi ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Zümrütevler Mahalle Muhtarı Abdurrahman Camkerten, Başkan Keskin'e mahallesine yapılan hizmetler için teşekkür ederek, yeni yapılan mahalle konağı ile vatandaşların birçok işini bir arada çözebileceğini söyledi. Muhtar Camkerten, Zümrütevler Mahallesi'nde yapılan hizmetlerle mahallenin daha da güzelleşip, çehresinin değiştiğini söyledi.


Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de yaptığı konuşmasında, Yıldırım ilçesine 'Ben yok biz varız' anlayışı çerçevesinde yeni hizmetler kazandırdıklarını belirterek, Yıldırım'ın 9 senede çok ileri gittiğini söyledi. Başkan Keskin, "Yıldırım'da yaptığımız hizmetlerimize bir yenisini daha ekleyerek bugün Zümrütevler Mahalle Konağını hizmete açıyoruz. İçinde deprem odası, tahsilat bürosu, okul öncesi eğitim sınıfı, bayan hobi odası, kütüphane, görevli odası ve muhtarlık ofisi bulunmaktadır. İlçemizde hayata geçirdiğimiz her projemizde "Önce İnsan" diyoruz. Vatandaşlarımızın refahı ve yaşam kalitelerini arttırmaya yönelik projelerimiz devam edecektir. Özellikle son yapacağımız dev kentsel dönüşümle, ilçemiz köklü değişimini tamamen ispatlamış olacaktır" diye konuştu.


Türkiye'nin gündeminde önemli yer alan barış süreci ile ilgili konuşma yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Çavuşoğlu bu konuda herkesin üzerine düşen fedakarlığı yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Açılış konuşmalarının ardından Başkan Keskin ve diğer katılımcılar, Zümrütevler Mahalle Konağı'nın açılış kurdelesini keserek, konağın mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Katılımcılar, mahalle konağını da gezdi.

507 Metrekare alan üzerinde inşa edilen Zümrütevler Mahalle Konağı, mimari açıdan da beğeni topladı. Mahalle konağı bodrum, zemin kat ve terastan oluşuyor. Zümrütevler Mahalle Konağı içinde muhtarlık ofisi, deprem deposu, bayan hobi odası, okul öncesi eğitim sınıflığı, görevli odası ve tahsilat büroları bulunuyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.04.07 18:38 - Son Güncellenme: 2013.04.07 18:38 - HABER MERKEZİ
A