Zorlansak da kazanmasını bildik...

Zorlansak da kazanmasını bildik...

Avrupa Bayanlar Voleybol Ligi'nde Macaristan maçının ardından A Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Mehmet Bedestenlioğlu ve takım kaptanı Asuman Karakoyun maçı değerlendirdi.

2013.06.29 22:10 - Son Güncellenme: 2013.06.29 22:11 - Spor
A
Zorlansak da kazanmasını bildik...

Avrupa Bayanlar Voleybol Ligi A Grubu'nda 3. ayağı ikinci gün maçında Macaristan'ı yenen A Milli Bayan Voleybol Takımı'nın Antrenörü Mehmet Bedestenlioğlu, karşılaşmada zorlansalar da galibiyet için mutlu olduğunu söyledi.

Romanya'nın Craiova kentinde düzenlenen A Grubu ikinci gün mücadelesinde, Türkiye'nin Macaristan'ı 3-1 yendiği maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bedestenlioğlu,"Bu maçta zorlanmadan ve çok daha iyi bir oyunla kazanmamız gerekirdi. Yine de galibiyet için mutluyuz." dedi.

Bulgaristan'la dün oynadıkları maçın ardından takımın özgüveninin arttığını ve bu durumun avantaj kadar dezavantaj da oluşturduğunu vurgulayan Bedestenlioğlu,"Özgüven, takımda gevşeklik doğurdu. Bunun bedelini pahalı ödeyebilirdik." ifadesini kullandı.

Bedestenlioğlu, ilk ve son sette çok hata yapmalarına ve kötü oynamalarına rağmen maçı biraz da şansın yardımıyla kazanmalarının önemli olduğunu ve bu durumun Türkiye'deki voleybolun üst seviyede oynadığını gösterdiğini dile getirdi.

A Grubu'nda yarın yapacakları Romanya maçının erken final niteliği taşıdığını belirten Bedestenlioğlu, bu karşılaşmayı da kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
"Kritik anlarda maçı çevirdik"


Takım kaptanı Asuman Karakoyun ise maça iyi başlayamadıklarını, ikinci setin ardından toparlandıklarını ifade ederek,"Bu noktadan sonra iyi hücüm ettik, kritik anlarda maçı çevirdik ve galibiyet sevinci yaşadık." diye konuştu.
Romanya maçının çok önemli olduğunu vurgulayan Karakoyun, bu karşılaşmayı da kazanmak ve grupta iddialı bir konuma geçmek istediklerini sözlerine ekledi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.06.29 22:10 - Son Güncellenme: 2013.06.29 22:11 - Ramazan Acar
A