Zokora'dan güldüren şaka

Zokora'dan güldüren şaka

Trabzonspor'da takımla birlikte çalışmalara başlayan Didider Zokora'nun şakası herkesi güldürdü.

2013.07.15 15:30 - Son Güncellenme: 2013.07.15 15:30 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Zokora'dan güldüren şaka

Trabzonspor, Derry City maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlığı nedeniyle Almanya'da tedavi gören Janko ile Sapara dışındaki tüm futbolcular katıldı.

Teknik direktör Mustafa Akçay antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. 18 Temmuz'da oynayacakları Derry City maçı öncesi formayı adaletli dağıtma adına yoğun şekilde çalıştığını belirten Akçay, "İnşallah bir problem yaşamadan formayı adaletli bir kalemle dağıtacağım. Bu konuda Allah'a dua ediyorum. Allah'ın yardımıyla bu konuda bir sorun yaşamayacağız. Derry City ile zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız. Ama ben size inanıyorum. Sizin için buradayım. Az zamanda büyük ve önemli işler başardık" dedi.

"ALTERNATİF BİR FORVET OYUNCUSU İSTİYORUZ"
Akçay, tüm futbolcularına inandığını da vurgulayarak, şöyle konuştu: "Önümüze transferde bazı isimler geliyor. Araştırıyorum hemen ve maçlarını izliyorum. İnanın beğenmiyorum. Hiç biri sizden iyi değil. Bana kalsa belki Henrique ve Batuhan'a alternatif olması için bir tane forvet oyuncusu isteriz. Ama herkes iyi olduktan sonra kendi içimizden de bazı şeyleri tamamlarız. Bunları içimden gelerek söylüyorum."

Bordo - mavili futbolcular yaklaşık bir saatlik kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra yapılan taktik antrenmanda ise Akçay, oyunculardan gol yollarında yakalanan pozisyonları değerlendirmelerini istedi.

ZOKORA'NIN ŞAKASI GÜLDÜRDÜ
Kondisyon antrenmanı sırasında futbolcuların yapılan yüklemeler karşısında sıcağında etkisiyle yorulduğu gözlendi. Yoğun tempoda yapılan antrenmanlar sırasında Zokora, Hristiyan olmasına karşın, "Ramazan ramazan, oruç tutuyoruz" diyerek teknik ekibe takılınca, antrenmanda neşeli dakikalar yaşandı.

Bordo-mavili takımda futbolcuların bir kısmının oruçlu olduğu da gözlendi. Teknik direktör Mustafa Akçay, oruç tutup, tutmamayı tamamen oyuncuların kendi iradesine bırakmıştı.

JANKO'NUN SAĞLIK GİDERLERİ KULÜPTEN
Avusturya Milli takımı kampında sakatlanan Mark Janko, yaklaşık 20 gündür Almanya'da özel doktoruna muayene oluyor. Kulübe sakatlığıyla ilgili gelişmeleri faks yoluyla bildiren futbolcunun sözleşmesindeki özel maddeler nedeniyle sağlık giderlerinin de Trabzonspor tarafından ödendiği öğrenildi. Bordo - mavili kulüpten yıllık 1.5 milyon Euro kazanan futbolcudan geçtiğimiz sezon beklenen verim bir türlü alınamamış ve satış listesine konmuştu.

FORMA TANITIMI SALI GÜNÜ YAPILACAK
Trabzonspor'un 2013-2014 sezonunda giyeceği yeni sezon formaları Salı günü saat 11.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenecek törenle tanıtılacak. Bordo - mavili taraftarların heyecanla beklediği formaların önceki sezonlara oranla çok daha farklı tasarımlara sahip olduğu öğrenildi. Yeni sezonda forma satışlarını artırmak için çeşitli kampanyalar yapmayı planlayan yönetim TS Club'lardaki ürün çeşitliliğini de artıracak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.15 15:30 - Son Güncellenme: 2013.07.15 15:30 - HABER MERKEZİ
A