Yozgat'ta korkutan yangın

Yozgat'ta korkutan yangın

YOZGAT'ta, hurda, atık kağıt ve plastik madde toplayarak geçimini sağlayan anne ve oğulun yaşadığı ev, yangında kül oldu. Yangın nedeniyle bitişikte bulunan 5 katlı bina tahliye edildi.

2016.04.06 08:42 - Son Güncellenme: 2016.04.06 08:42 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Yozgat'ta korkutan yangın

Yangın, akşam saatlerinde Aşağınohutlu Mahallesi Hüzni Sokak'taki tek katlı bir evde çıktı. Topladıkları atık kağıt ve plastik maddeleri satarak geçimini sağlayan 85 yaşındaki Meliha Özer ile oğlu Orhan Özer'in oturduğu evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kağıt ve plastik maddeler nedeniyle alevler kısa sürede tüm evi sararken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yangına müdahale ederken, bitişikte bulunan 5 katlı binada korku dolu anlar yaşandı. Polis, bina sakinlerini tahliye etti. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu alevler 2 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. 

Mahalle sakinleri, ev sahibinin hurda, kağıt ve plastik madde biriktirdiğini belirterek, daha önce aynı evde küçük çaplı yangın çıktığını ifade etti. 

Evin kullanılmaz hale geldiği yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.04.06 08:42 - Son Güncellenme: 2016.04.06 08:42 - HABER MERKEZİ
A