Yılandan kaçarken uçurumdan düştü

Yılandan kaçarken uçurumdan düştü

Bingöl'ün Solhan ilçesinde kendisine saldıran yılandan kaçmak isterken uçuruma yuvarlanan Halit Döner adlı köylü ağır yaralandı.

2012.09.05 16:48 - Son Güncellenme: 2012.09.05 16:48 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Yılandan kaçarken uçurumdan düştü

Edinilen bilgiye göre, Solhan ilçesi Mutluca köyünde yaşayan Halit Döner (37), odun toplamak için gittiği ormanlık alanda aniden karşılaştığı bir yılanın saldırısına uğradı. Yılanın kendisine saldırmasıyla korkuya kapılan Döner, kaçmak isterken uçurumdan düşerek ağır yaralandı. Düştüğü yerde dakikalarca baygın yatan Döner, kendine geldikten sonra cep telefonu ile aradığı oğlundan yardım istedi. Yakınları tarafından düştüğü yerden köye getirilen Döner, Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda çeşitli kırıklar oluşan ve olayın şokunu henüz atlatamayan Döner, "Odun toplamak için eşeğimi alarak ormana gittim. Odun topladığım esnada eşeğin birden huysuzlandığını görünce yanına gittim. O sırada uzunca ve iri bir yılanın saldırısına uğradım. Yılan birden ayağıma dolandı. Kurtulmak için kaçarken uçurumdan aşağı düştüm. Burada uzunca bir süre bayılmışım, ayıldığımda oğlumu arayarak yardım istedim. İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum" dedi.
Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Döner'in vücudunun bazı yerlerinde kırıklar olduğu ve sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.09.05 16:48 - Son Güncellenme: 2012.09.05 16:48 - HABER MERKEZİ
A