Yazıcı ile Biçer arasında neler konuşuldu? İşte o diyalog...

Yazıcı ile Biçer arasında neler konuşuldu? İşte o diyalog...

Bursaspor Genel Müdürü Biçer'in "Yönetimin bırakması doğru olur" sözüne tepki gösteren Başkan Yazıcı, "Gidersek suçlamaları kabul etmiş oluruz. Kesinlikle gitmiyoruz, ama isteyen gidebilir" dedi.

2011.06.30 09:09 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Yazıcı ile Biçer arasında neler konuşuldu? İşte o diyalog...

 

Bursaspor'da, önceki gece yönetim kurulu toplantısında görevinden istifa eden Genel Müdürü Osman Nuri Biçer'in ayrılış gerekçesi üzerine çeşitli iddialar ortaya atılırken, Gerçek Gazetesi konunun detaylarına ulaştı. Yönetim Kurulu toplantısına katılan Osman Nuri Biçer ile Başkan İbrahim Yazıcı arasında geçen hararetli konuşmada birbirinden çarpıcı diyaloglar yaşandı.

İşte o diyaloglar:
Biçer:Son olaylarda çok yıprandık, haksız olarak üzerimize gelindi. Yönetim olarak görev bırakılması doğru olur düşüncesindeyim.
Yazıcı:Eğer görevi bırakırsak, suçlamaları kabul etmiş gibi oluruz. Bize bunları yapanlara pabuç mu bırakacağız?
Biçer:Bursaspor Kulübü Genel Müdürü olarak cezaevine girmek istemiyorum, bırakmak en iyisi.
Yazıcı:Mücadeleye devam edeceğiz. Arkadaşlar, Osman Nuri Biçer gibi düşünen başkaları varsa onlar da hemen bıraksın (O anda bütün yöneticiler başkanın arkasında olduklarını belirtiyorlar).
Biçer:O zaman Başkan, ben müsaadenizle görevimden istifa ediyorum.
Yazıcı:Sen bilirsin, hayırlısı olsun.

BURSA GERÇEK

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.06.30 09:09 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A