Yaşlı ve engellilere hizmet

Yaşlı ve engellilere hizmet

Bartın Valiliği, yaşlı ve engelli vatandaşların devlet dairelerine gelişlerinde kolaylık sağlamak amacıyla asansörde yeni düzenlemeler yaptı.

2013.05.02 16:16 - Son Güncellenme: 2013.05.02 16:16 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Yaşlı ve engellilere hizmet


Valilikten yapılan açıklamada, "Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın kullanabileceği asansör vatandaşlarımız tarafından kullanılmaya başlandı. Daha güvenli ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Valilik önünde araçlarını park edebilmeleri için yola gerekli tabelalar konularak yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza ait 2 araçlık yer ayrıldı. Valiliğimize gelen yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın asansöre gidişi konusunda 5 adet yönlendirme tabelası asıldı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın valilik binasında gitmek istedikleri kuruma daha rahat ulaşabilmeleri amacıyla 2 adet tekerlekli sandalye tahsis edildi.
Yeni yapılan düzenleme ile asansörün yanına bağlanan -599- nolu iç hatlı telefon ile emniyet noktasından yardım talep edilebiliyor. Yardım talebini alan görevli, vatandaşımızın işi ile ilgili kurum ile irtibata geçerek ilgili kurumdan bir personelin görevlendirilmesini sağlıyor. Tekerlekli sandalye ve asansörler kullanılarak vatandaşımızın binada istediği yere ulaşmasında ve işlemlerinin yapılmasında yardımcı olunuyor" denildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.05.02 16:16 - Son Güncellenme: 2013.05.02 16:16 - HABER MERKEZİ
A