Yangınzede esnafa müjdeli haber

Yangınzede esnafa müjdeli haber

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl ekonomisinin can damarı Ayakkabıcılar Çarşısı'nda çıkan yangında işyerleri zarar gören esnafa Başbakanlık Afet Koordinasyon Merkezi tarafından kaynak aktarılacağını müjdeledi.

2012.04.10 17:47 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Yangınzede esnafa müjdeli haber

Yangın bölgesini gezerek esnafların sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, yangınzedeler için devlet desteği sağlanması konusunda rapor tutturmuştu. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından tutulan raporda sıkıntılar ele alınırken, Milletvekili Şahin müjdeli haberi verdi. Şahin, "Geçtiğimiz günlerde Kapalı Çarşı'da bir yangın geçirdik. Buradaki yerel imkânlardan bir kaynak oluşturamadık ama Başbakanlık Afet Koordinasyon Merkezi başkanı aradı. İlgili raporların düzenlenmesi ile birlikte Bursa İl Müdürlüğünden buraya bir kaynak aktaracağız. Yani, devletimizin yardım eli buradaki esnafımıza ulaşacak. Bu bölgenin derlenip, toparlanmasında göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum" dedi.
Spor Bakanlığı'ndan bir güzel haber daha geldiğini ifade eden Şahin, "Yenice beldemize kapalı spor salonu için bir talebimiz oldu. Yaptığımız girişimler neticesinde ödenek çıktı. Sabah gelen bilgilere göre, talebimiz kabul görmüş. Belediye başkanımız protokol imzalamaya gitti. Bizler İnegöl'e ve Bursa'ya hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz" diye konuştu.
HASTANEYE 22 YATAKLI YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ
Milletvekili Şahin, "12 Haziran 2011 tarihinde göreve geldim. Çok hızlı şekilde çalışmaya başladık. Geçmişte aldığımız görevlerde bu işin nasıl yapılacağı konusunda bize yol gösterdi. İlk önce tespit ettiğim şey yoğun bakım ihtiyacıydı. Bazen bu konuda yarım gün çaba harcıyordum. Sağlık beklemeye gelmez. İnşallah Haziran ayına girmeden İnegöl'de 22 yataklı bir yoğun bakım ve 2 yataklı izolasyon odası kazandırmış olacağız. Başına gelmeyen bunun değerini bilmez" şeklinde konuştu.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2012.04.10 17:47 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A