Yalı Çapkını'nda Pelin ölecek mi? Buçe Buse Kahraman diziden ayrılıyor mu? Buçe Buse Kahraman kimdir?

Yalı Çapkını'nda Pelin ölecek mi? Buçe Buse Kahraman diziden ayrılıyor mu? Buçe Buse Kahraman kimdir?

Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterinin dizide ölüp ölmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Yayınlanan 58. bölüm fragmanlarında Pelin hastanede yaşam mücadelesi verirken çocuk veya anne arasında bir tercih yapılması istenir. Peki, Yalı Çapkını'nda Pelin ölecek mi? Buçe Buse Kahraman diziden ayrılıyor mu? Buçe Buse Kahraman kimdir?

2024.02.16 11:51 - Son Güncellenme: 2024.02.16 11:53 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Yalı Çapkını'nda Pelin ölecek mi? Buçe Buse Kahraman diziden ayrılıyor mu? Buçe Buse Kahraman kimdir?

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını dizisi bu akşam 58. bölüm ile ekrana gelecek. Dizide fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Pelin karnındaki bebeği ile birlikte yaşam mücadelesi verir. Yaşananlardan Ferit, Serter'i sorumlu tutar. Halis Ağa ise babalık testi yapılması konusunda Ferit'e talimat verir. Peki, Yalı Çapkını'nda Pelin ölecek mi? Buçe Buse Kahraman diziden ayrılıyor mu? Buçe Buse Kahraman kimdir?

Yalı Çapkını'nda Pelin ölecek mi? Buçe Buse Kahraman diziden ayrılıyor mu? 

Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı ekrana gelecek olan yeni bölümde netlik kazanacak.

Yalı Çapkın 58. bölüm özeti

Fenalaşan Pelin apar topar hastaneye kaldırılırken, yaşananlardan Serter'i sorumlu tutan Ferit, ona çok öfkelidir. Pelin ve bebeği yaşam mücadelesi verirken, çocuğun kimden olduğunun ortaya çıkmasını isteyen Halis Ağa babalık testinin yaptırılması için talimat verir. Ferit'e destek olmak için tüm kötü bakışlara rağmen hastaneye gelen Seyran, Pelin'in hayata tutunabilmesi için elinden gelen çabayı gösterir. Hapishanede çok zor günler geçiren Orhan'ı çıkarmaya karar veren Halis, işlerin istediği gibi gitmemesiyle hayal kırıklığına uğrar ve eski bir tanıdıktan yardım istemek zorunda kalır. Pelin ve bebeği için kritik saatler sürerken, Ferit, bu zor anında Seyran'ın yanında olmasıyla güçlü kalmaya çalışır. Fakat yaşanacaklar onun için hiç kolay olmayacaktır.

Buçe Buse Kahraman kimdir?

Buçe Buse Kahraman, İzmir'de 1 Nisan 1996'da doğdu. Ortaokul ve lise yıllarında oyunculuk yapmaya karar veren Kahraman, üniversite eğitimi için sınavlara girdi ve 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü kazandı. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında Kötü Çocuk filminde Cansu karakteriyle yaşadı. Daha sonra Çarpışma dizisiyle ilk kez dizi sektörüne adım attı ve Meltem karakterini canlandırdı. FOX'ta yayınlanan Yasak Elma dizisinin üçüncü sezonunda Lila karakteriyle ekranlara gelen oyuncu sonrasında Baş Belası, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? ve Ben Gri adlı yapımlarda seyirci karşısına çıktı. Son olarak Yalı Çapkını adlı dizide Pelin karakterine hayat vermektedir. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan genç oyuncunun Instagram'da 1.2 milyon takipçisi bulunuyor

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.02.16 11:51 - Son Güncellenme: 2024.02.16 11:53 - HABER MERKEZİ
A