Yalçınbayır'ın kayınpederine taksi çarptı

Yalçınbayır'ın kayınpederine taksi çarptı

BURSA'da 91 yaşındaki Hüseyin Ertürk yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Ertürk'ün, AK Parti kurucusu Başbakan eski Yardımcılarından Ertuğrul Yalçınbayır'ın kayınpederi olduğu öğrenildi.

2014.11.12 16:18 - Son Güncellenme: 2014.11.12 16:24 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Yalçınbayır'ın kayınpederine taksi çarptı

Kaza bugün saat 14.00'de Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü önünde meydana geldi.

Fomara Meydanı'na gitmekte olan Murat Y.'nin kullandığı 16 D 552 plakalı dolmuş taksi, yaya geçidinden karşıya geçmekte olan Hüseyin Ertürk'e çarptı.

İlk müdahalesi polisler tarafından yapılan Hüseyin Ertürk bir süre sonra gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan Ertürk'ün, AK Parti kurcularından ve Başbakan eski Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır'ın eşi Ulviye Yalçınbayır'ın babası olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2014.11.12 16:18 - Son Güncellenme: 2014.11.12 16:24 - HABER MERKEZİ
A