Xiaomi'den genshin impact akıllı saati!

Xiaomi'den genshin impact akıllı saati!

Xiaomi, popüler oyun Genshin Impact ile işbirliği yaparak Smart Band 8 Pro'nun özel bir sürümünü satışa sundu.

2023.12.11 17:02 - Son Güncellenme: 2023.12.11 17:09 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Xiaomi'den genshin impact akıllı saati!

Teklonojioku'nun haberine göre; Xiaomi, Smart Band 8 Pro'yu küresel pazarda piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu cihaz, SIRIM, TDRA ve IMDA sertifikasyon veritabanlarında zaten yerini almış durumda. Dünya genelindeki müşteriler resmi bir açıklama beklerken, Xiaomi, Smart Band 8 Pro'nun Genshin Impact Edition sürümünü Çin'de piyasaya sürdü.

Xiaomi Smart Band 8 Pro Genshin Impact Edition, popüler oyun karakteri Tartaglia, yani Childe'ye bir saygı duruşu niteliğinde. Özel bir hediye kutusunda sunulan bu akıllı bileklik, temalı çıkartmalar ve bir poster içeriyor. Tasarım açısından, Childe'in maskesini süsleyen yüksek kaliteli TPU malzemeden yapılmış bir kayış özelliği taşıyor.

Bu özel sürümün kullanıcı arayüzü de Genshin Impact ve Childe temasına sahip. Ayrıca, temalı bir kablosuz şarj cihazı da pakete dahil. Bunların dışında, Xiaomi Band 8 Pro'nun standart sürümüyle aynı teknik özelliklere sahip.

Xiaomi, Genshin Impact Edition ile Smart Band 8 Pro'yu piyasaya sürdü.

Xiaomi Band 8 Pro'nun özellikleri, zarif bir tasarım ve düğmesiz bir arayüz ile dikkat çekiyor. Değiştirilebilir kayışlarla kişiselleştirme imkanı sunuyor ve canlı renkler sunan 1.74 inçlik AMOLED ekranı (336 x 480 piksel), 60Hz yenileme hızı ve 600 nit zirve parlaklığı ile geliyor. Ekran, her zaman açık özelliğini destekliyor ve 16.7 milyon renk sunuyor.

Sağlık ve fitness özellikleri arasında kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü, uyku takibi ve adet döngüsü monitörü bulunuyor. Ayrıca stres takibi, nefes eğitimi, 150'den fazla spor modu desteği ve boks aktiviteleri için bir somatosensör içeriyor. 5 metre suya dayanıklılığı ile su ile ilgili aktiviteler için uygun.

Bağlantı özellikleri arasında, doğru konum takibi için bir GNSS çipi, eller serbest kontrol için sesli asistan ve diğer Xiaomi akıllı cihazlarla entegrasyon bulunuyor. Ek özellikler arasında özelleştirilebilir widget'lar, portre saat yüzleri, kamera kontrolü, müzik kontrolü, hava durumu güncellemeleri ve bildirimler yer alıyor. Cihaz, tam şarjda 14 güne kadar pil ömrü sunan 297mAh bir batarya ile güçlendirilmiş.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2023.12.11 17:02 - Son Güncellenme: 2023.12.11 17:09 - HABER MERKEZİ
A