Xero Abbas Türk TV'lerinde ilk kez canlı yayında

Xero Abbas Türk TV'lerinde ilk kez canlı yayında

Habertürk'te Balçiçek İlter'in sunumuyla ekrana gelen Memleketin Hali'nde bir ilk yaşandı.

2013.01.07 07:42 - Son Güncellenme: 2013.01.07 08:32 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Xero Abbas Türk TV'lerinde ilk kez canlı yayında
03:39 Xero Abbas Türk TV'lerinde ilk kez canlı yayında

İLGİLİ VİDEO

Xero Abbas Türk TV'lerinde ilk kez canlı yayında

XERO ABBAS İLK KEZ TÜRK TV'LERİNDE


Suriyeli Kürt sanatçı Xero Abbas ilk kez Türkiye televizyonlarında canlı yayına çıkarken, Abbas'ın "son günlerdeki olumlu gelişmeler" diye bahsettiği İmralı görüşmelerine atıfta bulunulan "Türk Kürt kardeştir" konulu bir program gerçekleşti.

Programın diğer konukları Pelin Batu, Yavuz Bingöl, Hayko Cepkin ve Ahmet Güneştekin gibi isimler olurken, Kürtçe ve Türkiye'de Kürt sorunu üzerine her isim tek tek görüşlerini ifade etti.

"İMRALI GÖRÜŞMELERİNE ATIF"
Kürt sanatçı Xero Abbas'ın, Xeribo (Garip) adlı şarkıyı seslendirdiği programın hemen her dakikası "kardeşlik" mesajlarıyla dolu geçti. Xero Abbas, son günlerde medyaya yansıyan "İmralı görüşmelerine" atıfta bulanarak "Son 3 gündeki olumlu gelişmeler hepimizi sevindiriyor, umutlandırıyor. Burada olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2013.01.07 07:42 - Son Güncellenme: 2013.01.07 08:32 - HABER MERKEZİ
A