Viyana'da soğuk duş!

Viyana'da soğuk duş!

Almanya 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımız, deplasmanda Avusturya önünde 6-1 gibi hiç ummadığı bir yenilgiye uğradı.

2024.03.27 00:42 - Son Güncellenme: 2024.03.27 00:52 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Viyana'da soğuk duş!

Almanya 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımız, deplasmanda Avusturya önünde 6-1 gibi hiç ummadığı bir yenilgiye uğradı.

Başkent Viyana'da Ernst Happel Stadı'nda oynanan özel karşılaşmada ay yıldızlılar, sahada bir varlık gösteremedi.

Ay yıldızlılar, Avusturya'daki özel randevuda kalesinde yarım düzine gol gördü.

MAÇTAN DAKİKALAR

2.dakikada Avusturya golü erken buldu

Salih Özcan'ın kaptırdığı topun ardından ceza sahasında Baumgartner vuruşunu yaptı, kaleci Uğurcan Çakır meşin yuvarlağı çıkardı. Dönen topa yakın mesafeden gelişine vuran Schlager, ağları havalandırdı.

24.dakikada A Milli Takımımız penaltı kazandı!

VAR tavsiyesi ile kenara gelen hakem Chiffi, ceza sahasında Nwene'nin topa eliyle müdahalede bulunduğunu belirleyip penaltı noktasını gösterdi

25.dakikada skor dengelendi

Hakan Çalhanoğlu attı, A Milli Takımımız beraberliği yakaladı! Penaltıyı kullanan Hakan Çalhanoğlu sağ ayağıyla çok sert vurdu, top kalecinin sağından ağlarla buluştu.

44.dakikada Avusturya tekrar öne geçti

Gregoritsch attı, Avusturya öne geçti! Ceza sahası yayı üzerinden sol çaprazda topla buluşan Gregoritsch vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak köşeden ağlara gitti.

48.dakikada fark 2'ye çıktı

Avusturya Gregoritsch'in golüyle farkı 2'ye çıkardı! Schmid sağ kanattan korneri kullandı, uzak köşeden Gregoritsch'in kafa vuruşu yakın köşeden Uğurcan'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.

58.dakikada Karar penaltı ve gol geldi

Avusturya, Kaan Ayhan'ın ceza sahasında yaptığı müdahale sonrası penaltı kazandı. Penaltıda topun başına Gregoritsch, topla kaleciyi ters köşelere gönderdi. Bu golle birlikte fark 3'e çıktı.

73.dakikada gol geçersiz, penaltı kararı

A Milli Takımımızda Barış Alper Yılmaz, sol iç ceza sahasından şutunu çekti ve golünü attı. Hakem gol öncesi faul gerekçesiyle pozisyonu montörden izledi. VAR incelemesinin ardından gol geçersiz sayıldı ve hakem Avusturya lehine penaltı verdi.

78.dakikada fark 4'e çıktı

Avusturya Baumgartner ile farkı 4'e çıkardı! Penaltıda topun başına geçen Baumgartner kalecinin sağına doğru vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

90. dakikada fark 6 oldu

Maç 6-1 sona erdi.

Türkiye, 18 Haziran'da Gürcistan ile Almanya'da oynayacağı Euro 2024'teki ilk grup maçından önce deplasmanda 2 hazırlık maçı daha yapacak.

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ

4 Haziran Salı

İtalya-Türkiye

10 Haziran Pazartesi 

Polonya-Türkiye

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.03.27 00:42 - Son Güncellenme: 2024.03.27 00:52 - HABER MERKEZİ
A