VIP'te 'Dekolte' uyarısı iddiası

VIP'te 'Dekolte' uyarısı iddiası

HAVALİMANLARINDA VIP bölümlerinden yararlananlara kılık kıyafet uyarısı yapıldığı iddia edildi. "Şikâyetler var" gerekçesiyle özellikle şortlu, askılı giysisi olanların uyarıldığı iddiaları Meclis gündemine de taşındı.

2013.07.11 10:03 - Son Güncellenme: 2013.07.11 10:04 - Yaşam
A
VIP'te 'Dekolte' uyarısı iddiası

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı'na soru önergesi verdi.

Konuyu Meclis gündemine taşıyan Oran, verdiği soru önergesinde, şu sorulara yanıt istedi: "VIP'ten yararlananların kılık kıyafetleri hakkında bir düzenlemeniz var mıdır? Görevlilerinizin VIP'teki bazı yolcuları, yaz sezonu dolayısıyla tatil yöresine uygun giyinen, şortlu, tişörtlü, kısa kollu, askılı giysisi dolayısıyla uyardığı iddiaları doğru mudur? Görevlileriniz VIP'ten yararlanan kişileri kılık kıyafeti dolayısıyla uyarma yetkisini kimden almaktadır? Bu yönde yayınladığınız herhangi bir tamim, genelge, tüzelge vb. yazı var mıdır? Varsa bu yazının birebir örneği, içeriği nedir? Türkiye'deki havalimanlarında, VIP uygulamasından kimler yararlanabilmektedir? Söz konusu VIP listesi en son ne zaman güncellendi?"

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.07.11 10:03 - Son Güncellenme: 2013.07.11 10:04 - boş7
A