Uyuşturucu bağımlısı genç çatıdan atlamaya kalkıştı

Uyuşturucu bağımlısı genç çatıdan atlamaya kalkıştı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 27 yaşındaki H.Ş., apartmanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık bir saat süren ikna çabalarını çevredekiler, film izler gibi izledi.

2019.02.06 10:29 - Son Güncellenme: 2019.02.06 10:30 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Uyuşturucu bağımlısı genç çatıdan atlamaya kalkıştı
01:29 Uyuşturucu bağımlısı genç çatıdan atlamaya kalkıştı

İLGİLİ VİDEO

Uyuşturucu bağımlısı genç çatıdan atlamaya kalkıştı

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen H.Ş., saat 17.00 sıralarında Kazım Özalp Caddesi üzerinde bulunan apartmanın çatısına çıktı.

Durumun bildirilmesi üzerine gelen polis ve itfaiye ekipleri çevrede önlem aldı. H.Ş., polisin yaklaşık bir saat süren çabası sonucu ikna edilerek çatıdan indi. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu ve tedavi olmak istediğini belirten H.Ş. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis merkezine götürüldü.

Polisin ikna çabaları sırasında sokakta toplanan meraklı kalabalığın olayı an be an kaydetmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.02.06 10:29 - Son Güncellenme: 2019.02.06 10:30 - HABER MERKEZİ
A