Ünlü şarkıcı Cody Simpson olimpiyatlara hazırlanıyor

Ünlü şarkıcı Cody Simpson olimpiyatlara hazırlanıyor

Yüzme kariyerini 13 yaşında şampiyon olarak bitirerek şarkıcı olan Cody Simpson, olimpiyat yarışlarına katılacağını açıkladı.

2020.12.14 12:29 - Son Güncellenme: 2020.12.14 12:29 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ünlü şarkıcı Cody Simpson olimpiyatlara hazırlanıyor

Son dönemde Miley Cyrus ile yaşadığı aşk ve ayrılık haberleriyle gündeme gelen ünlü şarkıcı Cody Simpson, Olimpiyat yarışlarına katılacağını açıkladı.

23 yaşındaki Avustralyalı pop ve R&B şarkıcısı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yüzme yarışlarına katılacağını duyurdu.

Simpson, yüzme havuzu önünde çekilen fotoğrafına, "Kişisel dönüm noktamı paylaşmak ve şimdiye kadar düşük profilde tuttuğum sporcu kimliğimle çıktığım yolculuk hakkında sizi bilgilendirmek istiyorum" dedi.

Küçük yaşlardan itibaren yüzme sporuyla ilgilendiğini, yüzücülük kariyerini 13 yaşındayken Avustralya şampiyonu olarak noktaladığını söyleyen Simpson, kendisine müzik kariyeri için reddedemeyeceği bir fırsat verildiğini belirtti. Ünlü şarkıcı ayrıca, müzik kariyeri boyunca dünya çapında turnelere çıktığını, albümler yaptığını, Broadway'de başrolde sahne aldığını, şiir kitabı yayımladığını, Birleşmiş Milletler'de çevre konularında konuşmalar yaptığını söyleyerek 10 yılın ardında sporculuk kariyerine geri döndüğünü ifade etti.

Simpson, "10 yıl sonra bir kez daha buradayım. Yıllarca ilk aşkım yüzme sporuna dönmek için midemde sessiz yangınlar oluştu, 2020, yeniden antrenman yapmayı deneme fikrinin geldiği yıl oldu" diye konuştu.

Simpson, gelecek yıl 100 metre kelebekte Avustralya'nın Olimpiyat elemelerine katılacağını açıkladı. 2020'de yapılması planlanan Tokyo Olimpiyatları, corona virüs salgını nedeniyle 2021 yazına ertelenmişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.12.14 12:29 - Son Güncellenme: 2020.12.14 12:29 - HABER MERKEZİ
A