Ünlü oyuncudan yemek beğenmeyen müşteriye tehdit

Ünlü oyuncudan yemek beğenmeyen müşteriye tehdit

Oyuncu Bahadır Ünlü'nün, eşinin restoranına gelip sipariş verdikleri yemeği beğenmeyen Sait E.'ye, sosyal medya üzerinden silah fotoğrafı eşliğinde tehdit ettiği iddia edildi. Savcılık, oyuncu hakkında dava açtı. Ünlü'nün 4.5 yıla kadar hapsi isteniyor.

2021.05.08 12:43 - Son Güncellenme: 2021.05.08 12:44 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Ünlü oyuncudan yemek beğenmeyen müşteriye tehdit

Sait E. adlı bir doktor, sekiz ay önce arkadaşıyla Beyoğlu'ndaki bir restorana gitti. Sait E., gelen siparişleri beğenmeyip mekandan ayrılmak istedi.

Günaydın'dan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; restoranın sahibi olan oyuncu Bahadır Ünlü, bu duruma müsaade etmedi ve zarar verebileceğini söyleyerek ikiliyi tehdit etti.

"SENİN BAŞINA ÖYLE BİR BELA GETİRİRİM Kİ..."

Ünlü, bir süre sonra da doktoru sosyal medya üzerinden silah fotoğrafı eşliğinde "Dükkan benim karımın dükkanıdır. Orası benim namusum. Senin başına öyle bela getiririm ki..." diyerek tehdit etti.

Savcılık, söz konusu mesajlarla  Sait E.'ye 'tehdit' ve 'hakaret' ettiği gerekçesiyle oyuncu hakkında 4.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Ünlü, savcılıktaki ifadesinde, karşı tarafı 5-6 yıldır tanıdığını, iş yaptığını, hatta 30 bin TL alacağının olduğunu söyledi ve tehdit iddiasının yalan olduğunu ileri sürdü.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.05.08 12:43 - Son Güncellenme: 2021.05.08 12:44 - HABER MERKEZİ
A