Ümitcan Uygun'un arkadaşı, bir kadını canlı yayında darbetti

Ümitcan Uygun'un arkadaşı, bir kadını canlı yayında darbetti

Türkiye'nin gündemine oturan Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi Ümitcan Uygun'un arkadaşı Gökhan Özbolat, bir kadını tekme tokat dövdüğü anları canlı yayında paylaştı. Görüntüler infial yaratırken, sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

2021.03.09 18:02 - Son Güncellenme: 2021.03.09 18:08 - Güncel
A
Ümitcan Uygun'un arkadaşı, bir kadını canlı yayında darbetti
00:22 Ümitcan Uygun'un arkadaşı, bir kadını canlı yayında darbetti

İLGİLİ VİDEO

Ümitcan Uygun'un arkadaşı, bir kadını canlı yayında darbetti

Aleyna Çakır adı ile bilinen Sema Esen, 3 Haziran 2020'de Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan evinde bornoz kuşağı ile kapıya asılı şekilde ölü olarak bulunmuştu. Baş şüpheli olan sevgilisi Ümitcan Uygun'un, Aleyna Çakır'a şiddet uyguladıktan sonra bayıldığı görüntüleri sosyal medyada paylaşması tepki toplamıştı.

GENÇ KIZI DÖVDÜĞÜ ANLARI PAYLAŞTI

Yaşanan gelişmeler üzerine uyuşturucu madde kullandığı için tutuklanan ve cezaevinde olan Ümitcan Uygun'un yakın arkadaşı Gökhan Özbolat da benzer bir olayla gündeme geldi. Saldırgan Özbolat sosyal medyada açtığı canlı yayında, bir genç kızı darbettiği anları paylaştı.

TEKME VE YUMRUKLARLA DARBETTİ

Kızın çığlıklarına aldırış etmeyen Özbolat kızın suratı ile vücudunun çeşitli yerlerine art arda tekme ve yumruklar salladı. Bu anlara ait görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, kullanıcılar duruma tepki gösterdi.

VİDEOYU ÇEKEN KİŞİNİN EL HAREKETİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Öte yandan şiddet görüntülerinin kayıt altına alındığı sırada saldırganın yanında bulunan ve videoyu çeken kişinin de ekranlara yaptığı el hareketi dikkatlerden kaçmadı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.03.09 18:02 - Son Güncellenme: 2021.03.09 18:08 - Kübra Coşar-pasif
A