Ukrayna'da yolsuzluk yaptığı iddia edilen bürokratı çöpe attılar!

Ukrayna'da yolsuzluk yaptığı iddia edilen bürokratı çöpe attılar!

Ukrayna'nın batısındaki Rivne kentinde bir bürokrat yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle öfkeli kalabalık tarafından çöp konteynerine atıldı.

2015.12.11 11:31 - Son Güncellenme: 2015.12.11 11:31 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Ukrayna'da yolsuzluk yaptığı iddia edilen bürokratı çöpe attılar!
00:12 Yolsuzlukla suçladıkları eski bürokratı çöpe attılar!

İLGİLİ VİDEO

Yolsuzlukla suçladıkları eski bürokratı çöpe attılar!

Aşırı sağcılardan oluşan kalabalık kent çevresindeki ormanlık araziyi yağmalamakla suçladıkları eski Kent Meclisi Üyesi Nikolay Shershun'un bürosunu basarak dışarı çıkardı.

Shershun'u tekme darbeleri arasında bir süre şehir sokaklarında dolaştıran kalabalık daha sonra politikacıyı karga tulumba bir çöp konteynerine attı.

Öfkesini alamayan kalabalık bir süre daha konteyneri tekmelemeye devam etti. Olay yerine gelen polisin yardımıyla çöpten çıkarılan politikacı hastaneye kaldırıldı.

Nikolay Shershun şehirdeki ormanlık arazilerini yağmalamak ve yolsuzluk yapmakla suçlanıyor. Muhalifler Shershun'un ormanlarla ilgili resmi birimlere sadece kendi yakınlarını yerleştirdiğini öne sürüyor.

Ukrayna'da daha önce de iki politikacı yolsuzluk yaptıkları ve Rusya yanlısı politika izledikleri gerekçesiyle yine aşırı sağcılar tarafından hırpalanarak çöp konteynerlerine atılmıştı.

Yolsuzluk yapan bürokratı çöpe attılar

İLGİLİ GALERİ

Yolsuzluk yapan bürokratı çöpe attılar

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2015.12.11 11:31 - Son Güncellenme: 2015.12.11 11:31 - HABER MERKEZİ
A