UEFA'dan asker selamına soruşturma!

UEFA'dan asker selamına soruşturma!

UEFA, Almanya ve Fransa'nın başvuruda bulunması üzerine A Milli Takımımızın yaptığı asker selamı için soruşturma başlattı.

2019.10.15 15:46 - Son Güncellenme: 2019.10.15 16:32 - Spor - HABER MERKEZİ
A
UEFA'dan asker selamına soruşturma!
00:12 UEFA, millilerin asker selamını incelemeye aldı

İLGİLİ VİDEO

UEFA, millilerin asker selamını incelemeye aldı

UEFA'nın, Almanya ve Fransa'nın başvuruda bulunması üzerine A Milli Takımımızın yaptığı asker selamı için soruşturma başlattığı bildirildi.

Milli Takımımız, Fransa mücadelesinde Kaan Ayhan'ın 81. dakikada attığı golün ardından Türk taraftarların bulunduğu bölgeye giderek asker selamı vermiş; 'Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan askerlerimize bu şekilde destek vermişti.

Almanya ve Fransa'nın başvurusu üzerine Fransa-Türkiye maçında A Milli Takım'ın yaşadığı gol sevinci nedeniyle UEFA tarafından soruşturma başlatıldı.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN TEPKİ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şunları söyledi:  "Griezmann'ın asker selamına ses çıkarmayanlar, milli  futbolcularımızın güzel selamından başka anlamlar çıkarmaya çalışıyor. Sahadaki başarısızlığı başka şekilde gölgelemek  isteyenler, bu çabalarından vazgeçmeliler. Neticeler ortada. Lideriz. UEFA'yı kendilerine ulaşan soruşturma talebi  nedeniyle basiretli olmaya davet ediyorum" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.10.15 15:46 - Son Güncellenme: 2019.10.15 16:32 - HABER MERKEZİ
A