UEFA Avrupa Ligi maçında olaylar çıktı

UEFA Avrupa Ligi maçında olaylar çıktı

UEFA Avrupa Ligi'nde Sturm Graz ile AEK Larnaca arasında oynanan maçta maçın hakemi, kafasına isabet eden cisimle kanlar içinde yerde kaldı.

2018.08.10 09:11 - Son Güncellenme: 2018.08.10 09:12 - Spor - HABER MERKEZİ
A
UEFA Avrupa Ligi maçında olaylar çıktı

Avusturya'nın Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerinden Sturm Graz'ın Güney Kıbrıs'tan AEK Larnaca'yı konuk ettiği karşılaşmada olaylar çıktı.

Konuk ekibin 46'da Truyols ve 74'te de Trickovski ile bulduğu gollerle 2-0 önde götürdüğü maçın geriye kalan bölümünde ev sahibi ekibin taraftarları sahaya yabancı madde atmaya başladı.

Liebenau Stadı'nda gerginlik tırmanırken mücadelenin yardımcı hakemlerinden Peter Magnusson'ın başına yabancı cisimler isabet etti. Bir anda kanlar içinde kendisini yerde bulan hakemin yardımına sağlık ekibi yetişti.

Yardımcı hakemin başı yarılınca karşılaşmaya bir süre ara verildi, hakemler ve oyuncular bir süre soyunma odasında bekledi. Ardından mücadeleye kaldığı yerden devam edildi, 2-0 üstünlükle sahadan ayrılan AEK Larnaca tur için büyük bir avantaj elde etti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.10 09:11 - Son Güncellenme: 2018.08.10 09:12 - HABER MERKEZİ
A