Türkoğlu Orhangazi mitinginde konuştu: Allah'ın peygamberine vermediği yetkiyi millet bunlara verdi

Türkoğlu Orhangazi mitinginde konuştu: Allah'ın peygamberine vermediği yetkiyi millet bunlara verdi

31 Mart yerel seçimlerine 2 gün kala İYİ Parti tarafından Bursa'nın Orhangazi ilçesinde belediye başkan ve meclis üyeleri adayları için tanıtım mitingi düzenlendi. Cumhuriyet alanında yapılan mitingte konuşan partinin Bursa Büyükşehir belediye başkan adayı Selçuk Türkoğlu, hükümete karşı ekonomi üzerinden eleştirilerini burada da sürdürdü, devamında hem kendisi hem de Orhangazi adayı İsmail Kaya için destek istedi.

2024.03.29 18:49 - Son Güncellenme: 2024.03.29 19:02 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Türkoğlu Orhangazi mitinginde konuştu: Allah'ın peygamberine vermediği yetkiyi millet bunlara verdi

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerine Bursa merkez ve ilçelerinde kendi adayları ile hazırlanan İYİ Partinin Orhangazi teşkilatı tarafından aday tanıtım mitingi yapıldı.

İlçenin Belediye Başkan Adayı İsmail Kaya ve meclis üyesi adayları için Cumhuriyet alanında yapılan tanıtım mitingine  İYİ Parti Bursa milletvekili Hasan Toktaş, Bursa milletvekili ve büyükşehir belediye başkan adayı Selçuk Türkoğlu Orhangazi teşkilat üyeleri, yönetim kurulu ve vatandaşlar katıldı.

Mitingte kendisini dinleyen Orhangazili vatandaşlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu başta emekli maaşları olmak üzere ekonomi üzerinden hükümete karşı tepkilerde  bulunarak şunları söyledi ;

Halkımız zor bir dönemden geçiyor, açın  halinden tok  anlamıyor, sarayın içinde şatafata o kadar alıştılar ki 10 bin TL'ye bir aile nasıl geçinir haberleri yok, işte Türkiye yüzyılı dedikleri, itibardan tasarruf olmaz dedikleri, itibarlı Türkiye dedikleri Türkiye'nin fotoğrafı bu, faiz 50 oldu, mazot 45 lira oldu, enflasyon yüzde yüzün üzerine çıktı, Türk parası  Cumhuriyet tarihinin en düşük seviyesine geriledi.

Getirdiğiniz fotoğraf bu oysaki fazla değil, 2018 'de demişti ki reis verin yetkiyi dövizle, enflasyonla, nasıl mücadele edilir gösterelim demişti, Türkiye yetkiyi verdi, hem de öyle bir yetki verdi ki Allah'ın peygamberine vermediği kadar büyük yetki verdi ama beceremediler, sonuç biz o yetkiyi verdiğimizde döviz 5-6 liraydı şimdi 32 lira, enflasyon yüzde on sekizdi şimdi TÜİK'e göre  yüzde yetmişin üzerinde aslında yüzde yüzün üzerinde, o zaman işsizlik şimdikinin üçte biri kadardı, işte böyle bir fotoğrafla yerel seçime gidiyoruz. Bu yüzden vatandaşımıza verilen hiçbir sözü tutmayanlara 31 Mart Pazar günü kırmızı kart göstermez farz olmuştur. 31 Mart yerel seçimleri şimdiden hayırlı olsun Orhangazi'ye İsmail Kaya'ya bizlere şimdiden hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Kaya'da yaptığı açıklamalar ile Orhangazi belediyesinin mevcut yönetimini eleştirip, seçimi kazanmaları halinde ilçeyi İYİ belediyecilik mantığıyla en iyisine layık şekilde yöneteceklerini söyledi ve pazar günü yapılacak seçimlerde kendisini dinleyenlerden destek istedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.29 18:49 - Son Güncellenme: 2024.03.29 19:02 - FATİH MISIR
A