Türkiye'yi 2022'de neler bekliyor? Astrolog Ömer Taş yorumladı (ÖZEL HABER)

Türkiye'yi 2022'de neler bekliyor? Astrolog Ömer Taş yorumladı (ÖZEL HABER)

Uzman Astrolog Ömer Taş, yeni yıla girmeye günler kala 2022'de Türkiye'yi neler beklediğini açıkladı. Taş; erken seçim olacak mı, ekonomi düzelecek mi sorularını da yanıtladı. 

2021.12.30 07:33 - Son Güncellenme: 2021.12.30 07:50 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Türkiye'yi 2022'de neler bekliyor? Astrolog Ömer Taş yorumladı (ÖZEL HABER)
05:04 Türkiye'yi 2022'de neler bekliyor? Astrolog Ömer Taş yorumladı (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Türkiye'yi 2022'de neler bekliyor? Astrolog Ömer Taş yorumladı (ÖZEL HABER)

GÜLİN ÖZDEMİR - CANSU ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN

Yeni yılın Bursa'ya nasıl geleceği konusunda açıklamalarda bulunan Uzman Astrolog Ömer Taş 2022'de Türkiye'nin gidişatı hakkında neler olacağını da Bursada Bugün ile paylaştı.

Uzman Astrolog Taş, "Türkiye'nin tarot falında, ilk aşamada ekonomi olarak çok fazla sıkıntılı süreçten geçtiğimiz için açtığımız kartlarda tamamıyla Türkiye'nin bir kademe ileri gideceğini ve beklenenin aksine ekonominin çok olumlu yönde düzeleceğini görüyoruz. Burada tamamıyla üç aşama gözüküyor. Üç aşamada belirli sıkıntılar astrolojide de normalde Türkiye'nin sancılı bir süreçten geçtiği ve doğum sancısıyla tekrardan gündeme geldiğini biliyoruz. Ve tarot falında tamamıyla şu an ekonominin iyiye doğru gittiğini ve beklenenin aksine daha olumlu bir şekilde yükseleceğini, Dolar'da ve Euro'da düşüşlerin devam edeceğini, kısmen bir aşama yükselir gibi olup tekrar aşağı doğru çekileceğini görüyoruz. Burada tamamıyla Türkiye'nin ekonomi olarak yükselme yıldızı çok fazla gözüküyor kartlarda. Türkiye'nin para prensi çok fazla" dedi.

TÜRKİYE SEÇİME GİDECEK Mİ?

"Ciddi anlamda yöneticilerden istifa bekleniyor" diyen Taş sözlerine şöyle devam etti: "Seçim konusuna gelirsek erken seçim konusunun Türkiye açısından hiçbir şekilde olmayacağı gözüküyor. Ve beklenildiği tarihte seçimin olacağı, herhangi bir değişiklik ve bir sıkıntı olmadığı, seçimin verildiği tarihte olacağı gözüküyor. Aynı zamanda şu andaki bu süreçle ilgili sürecin tamamen sıkıntıdan uzaklaşıp Türkiye konusunda ciddi anlamda yükseliş gözüküyor. Çok ciddi yatırım var. Beklenmedik politik istifalar da gözüküyor."

"YATIRIMCILAR DİKKATLİ OLSUN!"

Taş, "Bursada Bugün için özel olarak hazırladığım tarot falı için tamamıyla ekonomi olarak, Türkiye'nin gidişatı olumlu gözüküyor. Ve inşallah bu gördüğümüz kartlar hem paranın yükseleceğini hem ekonominin yükseleceğini hem siyaset konusunda ne kadar gelgitler yaşansa da bazı siyasetçiler haricinde, beklenildiği tarihte seçimin olacağı ve bu şekilde olumlu bir havanın eseceği, insanların ne kadar karamsar olsa da çok olumlu gelişmelerin yaşanacağını buradan tarot kartlarıyla sizlere söylüyorum. Bunu hep beraber yaşayıp göreceğiz. Burada tamamıyla astrolojik olarak Türkiye'nin sancılı bir doğum sürecinden geçtiğini ve çok ciddi bir şekilde yükselişi önlenemeyeceği, bir şekilde üzerindeki sıkıntılar yatırımlarla atlatılıp, tamamıyla buradan yatırımcılarımıza ve küçük yatırımcılarımıza dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü hiçbir şekilde yorumcular sadece görsel olarak ve geniş çapta yaptıkları için bazen hata yapmamıza neden olabiliyorlar. O yüzden herkesin kendi mantığınca kendi kararını vermesini istiyorum. Olumsuz bir süreç yok. Türkiye'nin önü açık, bir şekilde görünüyor ve kartlarımızda tamamıyla Türkiye'nin ikinci ve üçüncü aşamadan sonra bu sancıyı bitirdiği, ciddi anlamda yükselişe geçtiği gözüküyor. 

Altın kurları, Dolar, Euro düşüşe geçiyor. Altının belirli bir kotada kalacağı belirli bir aşamada birkaç mevsim sonra yavaş yavaş yükseleceği gözüküyor" açıklamasında bulundu. 

"BAZI PARTİLERDE AYRILMALAR GÖRÜNÜYOR"

"Bazı siyasetçilerin istifası ve bazılarının da kaybı söz konusu gözüküyor" diyen Taş sözlerini şöyle sonlandırdı: "Beklenmedik ittifak bozulmaları ve tamamıyla bazı partilerde ayrılmalar, kopmalar görünüyor. Türkiye için tarot takımız bu kadardı. Hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Her şeyin iyisini diliyorum. Şimdiden hepinize, tüm Bursa'ya ve tüm Türkiye'ye mutlu yıllar. Nice güzel yıllara diliyorum."

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2021.12.30 07:33 - Son Güncellenme: 2021.12.30 07:50 - HABER MERKEZİ
A