Türkiye tarihi eşikte

Türkiye tarihi eşikte

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, "Ülkemiz, en önemli sorununu çözmek için tarihi bir eşikte bulunuyor. Bu süreç bölünme değil, aksine daha güçlü bir birliktelik doğuracak" dedi.

2013.04.07 12:55 - Son Güncellenme: 2013.04.07 12:56 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Türkiye tarihi eşikte

Doğu ve Güneydoğu'da çalışma yürüten 45 milletvekili arasında yer alan İsmail Tamer, 3 gün süren Diyarbakır, Batman ve Siirt gezisinde toplumun birçok kesimiyle görüşme imkanı bulduklarını belirtti. Bu bölgede bahar havasının hakim olduğunu ve insanların büyük bir heyecanla sürecin bir an önce tamamlamasını beklediklerini anlatan Tamer şöyle konuştu:
"Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, buradaki vatandaşlarımızın bizleri rahatsız edecek hiçbir beklentisi ve talebi yok. Barış ve kardeşlik duyguları içinde insanca, birlik ve beraberlik içinde yaşamak istiyorlar. Bize büyük ilgi göstererek, bu düşüncelerini ilettiler. Türkiye tarihi bir eşiğe geldi. En büyük sorundan kurtulmak için gayret gösteriliyor. Bu sorun da, ancak geniş halk kitlelerinin destek ve katkısıyla başarıya ulaşabilir. Hepimizin şu gerçeği çok iyi bilmesi gerekir ki bu süreç bölünme değil, daha güçlü bağlarla bir birimize kenetlenme ve daha güçlü bir birliktelik doğuracaktır."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.04.07 12:55 - Son Güncellenme: 2013.04.07 12:56 - HABER MERKEZİ
A