Turkcell Twitter'a erişim yasağı istedi

Turkcell Twitter'a erişim yasağı istedi

Ensar Vakfı'na sponsorluğa devam edeceğini açıklayan Turkcell'e tepkiler artınca GSM operatörü Twitter'a erişim engeli istedi.

2016.04.07 12:23 - Son Güncellenme: 2016.04.07 12:24 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Turkcell Twitter'a erişim yasağı istedi
09:56 Ensar Vakfı'ndaki o hoca çocuklara hayvan pornosu izletmiş!

İLGİLİ VİDEO

Ensar Vakfı'ndaki o hoca çocuklara hayvan pornosu izletmiş!

Ensar Vakfı'nın bağışçıları arasında yer alan ve sponsorluğa devam edeceğini açıklayan Turkcell, Twitter'da başlatılan kampanya üzerine mahkemeye başvurarakTwitter'a erişim yasağı istedi.

45 çocuğa tecavüz olayına adı karışan Ensar Vakfı'na yaptığı bağışlar nedeniyle eleştirilen Turkcell, geri adım atmayarak sponsorluğa devam edeveğini açıkladı. Bunun üzerine sosyal medyada Turkcell aboneliğinin iptal edilmesi için kampanya başlatıldı. Kampanya üzerine panikleyen Turkcell mahkemeye başvurarak Twitter'a erişimin engellenmesini istedi.

Turkcell'in bu girişimini öğrenerek duruma sert tepki gösteren kullanıcılar bu kez de #Tecavüzcell tagı açtı. #Tecavüzcell tagı altında tepkilerini dile getiren kullanıcılar Turkcell aboneliğinin de bırakılmasını istediler. 

İşte Turkcell'in Twitter'ın erişime engellenmesi için mahkemeye yaptığı başvuru:

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.04.07 12:23 - Son Güncellenme: 2016.04.07 12:24 - HABER MERKEZİ
A