Turgay Durmuş: Sözümüzü tuttuk, 1.5 milyonluk kıyafet yardımı yaptık

Turgay Durmuş: Sözümüzü tuttuk, 1.5 milyonluk kıyafet yardımı yaptık

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde esnaf odası başkanlığı tarafından Ramazan ayında başlatılan kampanya kapsamında, hayırsever işadamları ve esnafların destekleri ile ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerine 1.5 milyonluk kıyafet yardımı yapıldı. Oda başkanı Durmuş: Sözümüzü tuttuk bayramda kıyafetsiz çocuk bırakmadık'' dedi.

2024.04.17 14:03 - Son Güncellenme: 2024.04.17 14:18 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Turgay Durmuş: Sözümüzü tuttuk, 1.5 milyonluk kıyafet yardımı yaptık

Orhangazi'de esnaf odası başkanlığı tarafından pandemi döneminde başlayan Maraş depremlerinde devam eden ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım kampanyaları Ramazan ayında yeniden yapıldı. 

Mahalle muhtarları tarafından tespit edilen gerçek ihtiyaç sahibi ailelerin özellikle çocuklarının Ramazan Bayramı'nda ihtiyacı olan kıyafetlerini karşılamak adına başlatılan kampanya ya Orhangazili hayırsever işadamları, fabrikalar ve esnaflar destek vererek 1.5 milyonluk bir bütçe oluşturuldu.

Orhangazi Esnafına büyük destek 

Yapılan yardım kampanyası ile ilgili açıklama yapan Esnaf odası başkanı Turgay Durmuş; Odamızın öncülüğünde başlatmış olduğumuz kampanya ile muhtarlarımız tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere kartlar dağıtıldı ve bu kartlar sadece Orhangazi'de faaliyet gösteren esnaflarımızda geçerli oldu. Böylelikle kampanya sayesinde ilçe esnafına da büyük destek verildi.

Binlerce Çocuk bayramda kıyafetsiz kalmadı

Yaptığımız çağrıya Orhangazili esnafımız, işadamlarımız ve fabrikalarımız kayıtsız kalmadı bizlere olan güvenerek kampanyaya büyük miktarlar ile destek oldular ve kısa sürede 1.5 milyonluk bir bütçe oluşturduk bu bütçe ile kartlarımızı ihtiyaç sahibi binlerce çocuklu aileye dağıttık, onlarda gidip belirlediğimiz ilçe esnafımızdan alışverişlerini yaptılar bizde o bütçeden esnafımıza ödemeyi yaptık, böylesine güzel bir kampanyayı yürüten Türkiye'de yürüten tek esnaf odasıyız, ama bunun tüm Türkiye'ye yayılmasına öncülük edebilirsek daha çok seviniriz, bizlere destek veren tüm esnafımıza, hayırsever işadamlarımıza ve fabrikalara teşekkür ediyorum'' dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.17 14:03 - Son Güncellenme: 2024.04.17 14:18 - FATİH MISIR
A