Tur Volkan'ın ellerinde

Tur Volkan'ın ellerinde

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Mateja Kezman, Benfica'ya konuk olacak sarı lacivertli ekibin tur şansını değerlendirdi.

2013.05.02 14:44 - Son Güncellenme: 2013.05.02 14:44 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Tur Volkan'ın ellerinde

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Mateja Kezman, Sarı-Lacivertli takımın Benfica karşısında turu geçecek güce sahip olduğunu söyledi.
HER ŞEY VOLKAN'IN ELLERİNDE

Zaman'ın sorularını cevaplayan Kezman, "Fenerbahçe, İstanbul'daki ilk maçta sergilediği pozitif futbolla Benfica'dan daha iyi olduğunu ispatladı. Rövanş karşılaşmasında da benzer bir oyunu ortaya koyarsa turu geçer." diye konuştu. Fenerbahçe'nin Benfica karşısında en önemli kozunun kaleci Volkan Demirel olacağına dikkat çeken ünlü Sırp yıldız, "Benfica, daha ilk dakikalardan itibaren gol atmak için büyük bir baskı kuracak. O yüzden Volkan'a bu maçta çok iş düşecek. Şayet Volkan, son zamanlardaki gibi formda olursa Fenerbahçe'nin işini kolaylaştırır. Bence final bileti Volkan'ın ellerinde." ifadelerini kullandı.
KRASIC BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Kezman, kaleci Volkan'ın yanı sıra defansta Joseph Yobo, orta sahada Dirk Kuyt ve forvet hattında da Musa Sow'un Lizbon'daki maçın kilit isimleri olacağını dile getirdi. Son olarak vatandaşı Milos Krasic'in performasını da yorumlayan unutulmaz Sırp golcü, "Krasic, beni de hayal kırıklığına uğrattı. Eski günlerinden çok uzakta. Sanırım yaşadığı sakatlık onu olumsuz etkiledi. Belki bir sezon daha kalıp iyi bir hazırlık kampı geçirirse toparlanır." ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 14:44 - Son Güncellenme: 2013.05.02 14:44 - HABER MERKEZİ
A