TSYD Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı

TSYD Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından yaptırılan sosyal tesislerin temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.

2012.09.05 17:22 - Son Güncellenme: 2012.09.05 17:23 - Spor - HABER MERKEZİ
A
TSYD Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı

 Özlüce Tesislerinin  karşısına yapılan modern tesisin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve TSYD Genel Başkanı Naci Arkan'ın yanı sıra bir çok basın mensubu katıldı.

Temel atma töreni öncesi Özlüce Tesislerine gelerek Bursaspor  yönetimini ziyaret eden Naci Arkan ve TSYD yönetim kurulu üyelerini Genel Sekreter  İlhan Uslu ağırladı. Bursaspor'un  tesislerini gezen TSYD yönetimi, İlhan Uslu ile birlikte temel atma törenine geçtiler.

Törende konuşan TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, bu projede emeği geçen herkese teşekkür etti ve Arkan sözlerine şöyle devam etti; "Bursa için yıllardır beklenen bir projeydi bu tesis, bu proje için bize bu değerli araziyi tahsis eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün temelini attığımız bu projeyi 2013 Mayıs ayında bitirmeyi planlıyoruz. Bursaspor Özlüce Tesisleri'nin karşısında böyle güzel bir tesisin daha olması oldukça güzel. Bu tesisin hepimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise Bursa'ya böyle bir tesis kazandırdıkları için TSYD yetkililerine teşekkür etti. Bozbey sözlerini şöyle sürdürdü; "Biz Nilüfer Belediyesi olarak spor tesisleri yapmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin spora alışması, kötü alışkanlıklardan kurtulması ve spor yapması için gerekli tesisler yapmaya çalışıyoruz. Mahallelere halı sahalar, spor aletleri yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra Genel Sekreter İlhan Uslu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, TSYD Genel Başkanı Naci Arkan ve diğer davetliler tesisin temeli için ilk kürekleri attılar.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.09.05 17:22 - Son Güncellenme: 2012.09.05 17:23 - HABER MERKEZİ
A