TSK'dan son dakika açıklaması: Doçka yüklü araç vuruldu

TSK'dan son dakika açıklaması: Doçka yüklü araç vuruldu

TSK'dan flaş açıklamalar: Şandi bölgesinde 4 hedef obüslerle vuruldu. Jetler doçka yüklü araçla iki karargah binasını imha etti.

2016.09.07 18:50 - Son Güncellenme: 2016.09.07 18:50 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
TSK'dan son dakika açıklaması: Doçka yüklü araç vuruldu
00:28 TSK'dan Gara bölgesine hava harekatı

İLGİLİ VİDEO

TSK'dan Gara bölgesine hava harekatı

TSK'dan Suriye'deki operasyonla ilgili açıklama geldi. Açıklamada "Türk Silahlı Kuvvetlerince, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bugün Şadır Meskun Mahali batısında tespit edilen doçka silahı yüklü bir araç ve DAEŞ unsurlarının karargah olarak kullandıkları iki binanın da bulunduğu 5 hedefin, 14.08-14.33 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarıyla ateş altına alınarak imha edildiği" bildirildi.

ÇUKURCA'DA DA OPERASYON

TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Çukurca kırsalına icra edilen hava harekatına ilişkin yapılan bilgilendirmede ise "07 Eylül 2016 tarihinde 17:20-17:30 saatleri arasında Çukurca kırsalında, alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen bir adet dinamik hedef  ateş altına alınarak imha edildi. Hava taarruzunu icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine döndü" denildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.09.07 18:50 - Son Güncellenme: 2016.09.07 18:50 - HABER MERKEZİ
A