Tribünden düşüp ağır yaralandı!
Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Kocaelispor ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanan maçta tribünden düşen bir Kocaelispor taraftarı ağır yaralandı.
2025.02.09 11:42 - Son Güncellenme: 2025.02.09 11:45 - Spor - AA
Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda oynanan maç sırasında, Kocaelisporlu taraftarlardan 16 yaşındaki Efe Kartal Öztay dengesini kaybederek kale arkasındaki üst tribünden düştü.
Başından aldığı darbeyle ağır yaralanan Öztay, 112 Acil Sağlık ekiplerince Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.
DURUMUNUN KRİTİK OLDUĞU SÖYLENİYOR
Olaya ilişkin Kocaelispor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bugün oynadığımız maçta düşüp başına yara alan taraftarımız Efe Kartal Öztay'ın yapılan tetkikler sonucunda durumunun kritik olduğunu üzülerek öğrendik. Haydi Efe! Kazanılacak çok kupa var ayağa kalk!" ifadelerine yer verildi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:07
-
16:00
-
00:12
-
07:29
-
20:26
En Çok Okunanlar
- Bursa Valiliği gün ve saat vererek uyardı!...
- SGK girişini 1993, 2003, 2013 arası...
- Bursa'daki dev fabrikada çalışma sistemi...
- Bursa'da Batıya yolculuk kolaylaşacak:...
- Bursa'nın 57 yıllık dev şirketi iflasın...
- Squid Game'le popüler oldu, Bursa'da...
- Bir döneme damgasını vuran ünlü dansçı...
- Bursa İznik Gölü'nde göz göre göre balık...
- Hayatını kaybeden Tanyeli'yle ilgili Bursa...
- Bursa Kestel'de 100 milyon TL değerindeki...
- İşçi maaşı 102 bin TL oldu! Sosyal...
- Havalimanında Süleyman Soylu'yu çıldırtan...
- Bursa'nın unutulan mahallesi! Adını duyan...
- Şubat ayında ödenmesi...
- Sigaraya yeniden zam geldi