Transferde 'Fırtına' dinmiyor!

Transferde 'Fırtına' dinmiyor!

Fransız yıldız Florent Malouda'yla anlaşan Trabzonspor, uzun süredir gündeminde olan Gaziantepsporlu Cenk Tosun'dan vazgeçti.

2013.07.17 17:47 - Son Güncellenme: 2013.07.17 17:48 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Transferde 'Fırtına' dinmiyor!


Cenk konusunda yapılan görüşmelerde Gaziantepspor'un 3.5 milyon euro + Yasin Öztekin'i istemesi ve bunda diretmesi transferi çıkmaza soktu.

Cenk'in maliyetinin yüksek olması nedeniyle bordo mavili yönetim genç forvetten vazgeçti.

Lig Tv'nin haberine göre; Trabzonspor'da forvet arayışları halen sürerken bu oyuncunun da yabancı olma olasılığı gündeme geldi. Kadrolarına katacakları forvetin ardından transferi kapatmayı planlayan bordo mavililer, Çin'in Guangzhou Evergranda takımında forma giyen 28 yaşındaki Paraguay milli takımının forvet oyuncusu Lucas Barrios'u kadrosuna katmak için harekete geçiyor.

Borissia Dortmund'da forma giydiği dönemde Avrupa'daki en iyi forvet oyuncuları arasında gösterilen Borrios, Çin'de beklenen performansı gösteremedi. Yönetimin Borrios transferinde mutlu sona ulaşamaması durumunda Lille'nin 27 yaşındaki forvet oyuncusu Solomon Kalou ile temasa geçeceği öğrenildi.

Bu arada bordo mavili kulüp kadrosundaki yabancı sayısını düşürmek için girişimlerini sürdürüyor.

Trabzonspor yönetimi, UEFA'ya verilen listeye adları yazılmayan Sapara, Cech, Emerson,Janko,Bamba ve Zokora ile yolları ayırmanın planlarını yapıyor.

Bordo mavililerde ilk etapta, Davraz kampında sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Sapara ile, ardından Marek Cech ve Emerson'la görüşüp sözleşmelerinin fesh edilmesi sağlanacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 17:47 - Son Güncellenme: 2013.07.17 17:48 - HABER MERKEZİ
A